Index Vakbarát Hírportál

Czinege Gabriella Dóra

Született artista Ördög Nóra és Nánási Pál idősebbik gyermeke, Mici. A 10 éves kislány a hétvégén élete első légtornaversenyén járt, amiről büszke édesanyja osztott meg fotókat Instagram-oldalán. A jelek szerint Micinek egyáltalán nincs tériszonya, látványos produkciójában többek között spárgázott, és fejjel lefelé is lógott a magasban. A zsűri ezüst minősítéssel ismerte el a trükköket.

„Olyan magabiztosan versenyzett, mintha évek óta a színpadon állna” – szólt hozzá a műsorvezető bejegyzéséhez a kislány felkészítő edzője, Ördög követői pedig sorra gratuláltak a családnak.

 

Le sem tagadhatná lányát Kate Moss! Az angol modellt a minap New Yorkban kapták lencsevégre, amint karöltve sétálgatott gyermekével, aki a napokban ünnepelte 21. születésnapját. Kétségtelen, hogy az ifjú hölgy édesanyja génjeit örökölte, hiszen a friss fotókon megszólalásig hasonlít egymásra a páros, de nyugodtan elmennének akár testvéreknek is.

Az utóbbi években Lila is modellkedni kezdett, szerepelt már a Vogue címlapján, de feltűnt a Versace kifutóin is.

Azt is elárulta, ők hogy ismerkedtek meg kedvesével.

A legutóbbi Las Vegas-i koncertjén árulta el Adele, igazán sajnálja, hogy az online társkeresők csak az után terjedtek el, hogy ő híres lett, így sosem tudta igazán kipróbálni őket.

„Egy kicsit irigykedem a barátaimra” – jelentette ki az énekesnő, majd viccesen megjegyezte, ő valószínűleg órákon át pepecselne a kikerülő fotói kiválasztásával és szerkesztésével.

„Életem szerelmével vagyok, teljesen odavagyok érte. Régimódi úton ismerkedtünk meg, egy partiban, de néha azt kívánom, bárcsak online lett volna az udvarlás” – mesélte Adele, aki pár hete „véletlenül” férjeként hivatkozott Rich Paul sportügynökre. Azóta sem erősítette meg, hogy titokban összeházasodtak volna-e, mindenesetre, ahogy azt az előző fellépése során elmesélte, a gyerekvállalás már szóba került közöttük.

Rovatok