Index Vakbarát Hírportál

F. Tóth Benedek

Komoly lecke ez emberségből, gyerekek ütik át a karót szüleik szívén Komoly lecke ez emberségből, gyerekek ütik át a karót szüleik szívén

Én, a vámpír – ahogyan még soha nem láttuk.

július 17. 06:38

Újragombolták a magyar vígjáték legfőbb komornyikjának ruháját Újragombolták a magyar vígjáték legfőbb komornyikjának ruháját

Kálid Artúr az új Hyppolit, a lakáj.

július 13. 10:22

Tizennyolc nyár, tizennyolc szerelem, Molnár Piroskát állva ünnepelték Kőszegen Tizennyolc nyár, tizennyolc szerelem, Molnár Piroskát állva ünnepelték Kőszegen

A Nemzet Színésze hosszú évek után tért vissza a városba.

július 12. 07:29

Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a márciusi hajnalon!

A 96. Oscar-gála tartogatott ugyan meglepetéseket, miközben számos várt és remélt elismerést is igazolt, ám a legfényesebben ragyogó aranyszobor minden bizonnyal Mihalek Zsuzsáé, akinek szívből gratulálunk az Oscar-díjához!

Az elismerést a legjobb látványtervezés kategóriájában harmadmagával kapta a Szegény párák című filmért James Price és Shona Heath társaságában. 

Mihalek Zsuzsa sajnos nem tudott részt venni a díjátadón.

Ebben a kategóriában a Barbie-n kívül a Megfojtott virágok, a Napoleon és az Oppenheimer volt még versenyben.

Veresegyházi koncertje után népviseletbe öltözött hagyományőrző asszonyok fogták körbe Bonnie Tylert. A brit énekesnő ugyan egyetlen szót sem értett abból, amit a kórustagok énekeltek a barna szeretőről, de a szeretetet, ami feléje áradt, biztosan érezte.

Bonnie Tyler Veresegyházon

Bonnie Tyler a Veres 1 Színház nyári fesztiválján adott telt házas koncertet.

Egy gigantikus, hétméteres Föld, pontosabban fényföldgömb ragyog a látogatók feje fölött Pécsett – a Zsolnay Fényfesztiválon 2023. július 69. között. 

Ez a fesztivál azért is különleges, mert akkor nyit, amikor a legtöbb kiállítótér bezár. Itt viszont az éj leszállta után kezdődnek a hazai és külföldi fényművészek épületvetítései, akkor láthatók a helyszínspecifikus fényalkotások.

A Fény Útja élménytárlat a fesztivál ideje alatt este fél tízkor nyit, és a szervezők azt ígérik, hogy Pécsett minden éjjel életre kel a mecseki erdők mondavilága is.

Rovatok