Index Vakbarát Hírportál

Gábor Zoltán

Hatalmasak voltak az elvárások, a többség azonban keserű szájízzel távozott Justin Bieber első magyarországi koncertjéről.

A 2022-es Sziget fesztivál legdrágább fellépőjének koncertjét egyre több tényező árnyékolja be: nem elég, hogy az iszonyatos tömeg miatt többen rosszul lettek a küzdőtéren, egy nemrégiben feltöltött TikTok-videó alapján még az is előfordulhat, hogy az egyébként meglehetősen vérszegény produkció playback volt.

A videóban az látható, amint Justin az egyik pillanatban még stúdióminőségben énekel, majd egyszer csak elveszi szájától a mikrofont, a dal azonban tökéletesen folytatódik tovább, majd amikor ismét szájához emeli azt, hamisan kezd el énekelni. Íme: 

 

Ön szerint playback volt Justin péntek esti Sziget-koncertje?

  • 2429
    Igen
  • 455
    Nem

Csak úgy repülnek az évek.

Talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné a Teletabikat, az 1997-ben megjelenő televíziós filmsorozat ugyanis minden kisgyerek szívét meghódította. Ugyan a Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po jelmezeibe bújt színészek arcát nem láthattuk a részek alatt, az intróban feltűnő napcsokára talán mindenki emlékszik még, most pedig, több mint húsz évvel az első epizód megjelenése után az is kiderült, ki az a kislány, kinek arcát láthatjuk.

Nem másról van szó, mint a kenti Jess Smith-ről, aki mindössze kilenc hónapos volt, amikor a felvételek készültek, most azonban már 27. életévét töltötte. 

 

Feleségével indult sétálni, majd valami olyat tett, amire senki sem számított.

Shia LeBeouf neve hallatán sokak számára eszébe juthat a botrány szó, a 36 éves amerikai színész az elmúlt években ugyanis többször is abba keveredett, hol zaklatás, hol valamilyen polgárpukkasztó cselekedet miatt. Bár már mindenki azt hitte, hogy LeBeouf kezd magához térni, legutóbbi cselekedetével ismét kiverte a biztosítékot az internet népénél. 

A színész ugyanis az utcán kezdte el fogdosni barátnőjét sétálás közben, a lesifotók alapján Mia Goth mellét többször is megfogta, majd a nadrágjába is benyúlt – mindezt fényes nappal. 

 

Rovatok