Index Vakbarát Hírportál

Harnisch Kitti

A fiatalok bálványa, aki keményen kiosztotta az exét A fiatalok bálványa, aki keményen kiosztotta az exét

A Campus Fesztivál első napján Gayle amerikai énekesnővel készíthettünk villáminterjút.

7 órája

Rájár a rúd a kilencvenes évek bálványaira, most épp anya és fia kerülhet sittre Rájár a rúd a kilencvenes évek bálványaira, most épp anya és fia kerülhet sittre

P. Diddy és R. Kelly után Sean Kingstonnak is meggyűlhet a baja a törvénnyel.

tegnap, 08:18

Szexbotrányról szóló FBI-dossziéban bukkant fel Fülöp herceg Szexbotrányról szóló FBI-dossziéban bukkant fel Fülöp herceg

A királyi sarjnak két, a Profumo-ügyben érintett hölgyhöz lehetett köze.

július 23. 14:40

A legjobb színész kategóriával ellentétben a színésznőket illetően már nem lehetett egyértelműen kijelenteni, ki térhet majd haza az aranyszoborral, mivel a korábbi díjátadók eredményeit tekintve Emma Stone és Lily Gladstone is egyenlő esélyekkel indult. Az amerikai filmakadémia azonban Emma Stone-nak ítélte oda végül a díjat – akinek időközben szét is jött a ruhája a nagy örömködésben, és látszólag aligha számított arra, hogy ő fog nyerni. 

Rajtuk kívül még Annette Bening, Sandra Hüller és Carey Mulligan volt jelölve ebben a kategóriában. 

A nemrég elhunyt Alekszej Navalnijról szóló videóval vette kezdetét a múlt évben elhunyt művészekről megemlékező In Memoriam szekció. Több között Ryan O'nealről, Matthew Perryről, Tina Turnerről és Sir Michael Gambonról emlékeztek meg, miközben a Time To Say Goodbye-t énekelte Andrea Boccelli és fia, Matteo. 

Bejött a papírforma, és a Golden Globe-díj után az Oscar-szobrot is bezsebelte a 22 éves Billie Eilish, illetve testvére, Finneas O'Connel a Barbie című filmhez írt dalukkal, a What Was I Made For?-ral – amelyet elő is adtak korábban a gálán. A további jelöltek az alábbiak voltak:

  • The Fire Inside (Flamin' Hot: Egy pikáns sikertörténet),
  • I’m Just Ken (Barbie),
  • It Never Went Away (American Symphony),
  • Wahzhazhe (A Song for My People) – Megfojtott virágok.

Rovatok