Index Vakbarát Hírportál

Harnisch Kitti

A város, ahol betiltották a kapucnit és a sapkát A város, ahol betiltották a kapucnit és a sapkát

Jaj annak, aki fejfedőt visel.

14 órája

III. Károly nagy leépítésbe kezdhet III. Károly nagy leépítésbe kezdhet

A walesi ingatlana után újabbtól szabadulna meg?

tegnap, 20:29

Már évtizedek óta kémállatok ólálkodnak körülöttünk Már évtizedek óta kémállatok ólálkodnak körülöttünk

Macskákat és rovarokat is ki akartak képezni a háborús időkben.

tegnap, 20:28

Már több mint hatezer dollárt költött napszemüvegekre a gazdája. 

A Kaliforniában élő Karen McGill a 10 éves, Bagel nevezetű macska tulajdonosa, amely szemhéjak nélkül született, így extra védelemre van szükség ahhoz, hogy kellően megóvják a szemeit. McGill elmondása szerint már több mint 6200 dollárt, azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül kétmillió forintot költött napszemüvegekre, amiket a cica örömmel is visel. Már legalább száz darab közül választhat.

 

Egy hőlégballonnal ment fel a magasba.

Hajmeresztő dolgot vett a fejébe Kriss Kyle, aki már 10 éves kora biciklizik, és sosem riadt vissza a nehéz feladatoktól. A készülőben lévő dokumentumfilmje, a Don't Look Down kedvéért pedig egy igen veszélyes mutatványt is bemutatott.

Egy hőlégballon által tartott gördeszkapályával együtt emelkedett több mint 600 méteres magasságba az angliai Cotswolds felett, ahol különböző biciklis trükköket hajtott végre a levegőben. Kyle ejtőernyőt viselt, így biztonságban volt, viszont még így is könnyű beleszédülni már csak az attrakcióról készült videó nézésébe is. 

 

Bár csak egy viccnek indult, hamar felfigyeltek az oldalra.

Már több mint 17 ezer követője van annak az Instagram-oldalnak, amelyen Angliában található kukákról készült képeket osztanak meg. Az oldal kezelője egy 25 éves fiatalember, aki egy interjúban kifejtette, az egyik ismerősét szerette volna megviccelni vele, aki akkoriban kezdett el fotókat készíteni különféle dolgokról – mondjuk bolti redőnyökről –, viszont egyre többen kezdték el követni őt.

Azt hittem, néhány hétig tart majd az egész, és a barátaimmal csak nevetni fogunk rajta egy jót, aztán valahogy alábbhagy, de még mindig meglep, hányan követik be az oldalt, és küldenek képeket

– fejtette ki, illetve azt is megjegyezte, már azt sem hitte el, amikor elérte a száz követőt, nemhogy a 17 ezret. 

 

Rovatok