Index Vakbarát Hírportál

Hegyeshalmi Richárd

Tyler

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻┌П┐(►˛◄’!)

ー═┻┳︻▄ξ(✿ ❛‿❛)ξ▄︻┻┳═一(۶ૈ ᵒ̌ Дᵒ̌)۶ૈ=͟͟͞͞ ⌨

Nyuszi-Muszi és a járványügyiek szopóálarcos kísértete Nyuszi-Muszi és a járványügyiek szopóálarcos kísértete

Borzalmas minőségű képek mesélnek arról, hogy benzinkutat igen kevés ésszel is ki lehet rabolni. Emberi horogkereszt, láthatatlan shotgun, Isten megtévedt barma, és a Halál pofájába röhögő Kisember. Nagykép.

2019. április 18. 22:38

Gyere ide / Takarodj Gyere ide / Takarodj

A kötődéselmélet azt vizsgálja, hogy miért éppen azokat bántjuk, akiket szeretünk, és miért próbáljuk ellökni azokat, akiktől biztonságra vágynánk.

2019. április 6. 13:42

Ha Roland hitt volna a mesékben, talán sosem lett volna baja a rendőrséggel

De racionalistaként és sapkatulajdonosként is kellett neki az a hajvágógép.

2019. március 23. 22:41

2012 januárjában jelent meg Magyarországon a Sony utolsó kézikonzolja, a PS Vita. A Sony hivatalos oldala szerint hamarosan leáll a két utolsó forgalmazott modell gyártása is, így a gépnek végleg bealkonyult.

A Vitából több mint 16 milliót adtak el világszerte – jóval kevesebbet, mint a Sony PSP-ből (83 millió), vagy a kortárs Nintendo-konzolból, a 3DS-ből (65 millió).

Hogy a Vita soha nem lehetett igazán sikeres, arról nem a hardver tehet, hanem az okostelefonos játékok térnyerése, illetve a gyér szoftverkínálat. Bár a számítási teljesítménye messze felülmúlta a rivális Nintendo-platformét, sem az anyacég Sony, sem a külsős fejlesztők nem készítettek a hardver képességeit kihasználó játékokat a gépre. A néhány ígéretes címen kívül csak az indie fejlesztők tartották életben a gépet.

A gyártás 2019 végén áll le. A Sony nem tervez utódot a PS Vitának.

(The Verge)

Egy oregoni férfi öt napra csapdába esett az autójában a kutyájával az állam közepén. Az amerikai hatóság jelentése szerint a 36 éves Jeremy Taylor és kutyája, Ally kizárólag taco szószon éltek, amíg ki nem szabadultak.

Taylor február 24-én, múlt vasárnap tűnt el. Szerdán eltűntnek nyilvánították, és kerestetni kezdték. A rendőrség pénteken bukkant rá az autójára. Taylor elmondta, hogy elakadtak a hóban, és vasárnap az autóban aludtak, de a havazás tovább erősödött, így reménytelennek tűnt a továbbjutás. Taylornál nem volt mobil, így nem tudott segítséget hívni, a mély hóban pedig lehetetlen volt járni, így inkább visszatértek az autóba.

A rendőrség szerint Taylor és Ally jól vannak, csak rettentő éhesek voltak – ami, figyelembe véve, hogy öt napon át csípős szószon éltek, nem túl meglepő. A Taco Bell gyorsétteremlánc már próbálja felvenni a kapcsolatot Taylorral, hogy egy kis szeretetcsomagot küldjön neki.

(BBC News)

Szombaton a női, vasárnap a férfi csapat szerzett világbajnoki címet feeder horgászatban, írja a Magyar Horgászszövetség Facebook-oldala.

A Dél-Afrikában tartott versenyen a csónakos pergetők ezüstérmet szereztek, a női válogatott pedig szombaton a második helyezett olasz, illetve a harmadik helyen végzett angol csapatot verve világbajnok lett. Vasárnap újabb győzelemnek örülhettek a feederek, ugyanis a férfiválogatott is aranyérmes lett.

 A győzelem önfeledt pillanatai:

 

A győztes férficsapat tagjai Szénási Béla kapitány, Vidó Ferenc másodkapitány, Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás, Varga János, Csillag László, Takács Péter és Polyák Csaba csapatvezető voltak.

(Mohosz | Facebook)

Rovatok