Index Vakbarát Hírportál

Kaszás Tamás

Végvárak, vitézek, viseletek Végvárak, vitézek, viseletek

Ezzel a címmel mutatja be új darabját a Magyar Nemzeti Táncegyüttes.

szeptember 14. 18:32

Sportági világsztárok szórakoztak és szórakoztattak Budapesten Sportági világsztárok szórakoztak és szórakoztattak Budapesten

Az atlétikai vb felejthetetlen pillanatokat adott és kapott Magyarország fővárosában.

augusztus 28. 19:58

A királynő Ugandának, Kenyának és Bahreinnek is adott aranyat az utolsó napon A királynő Ugandának, Kenyának és Bahreinnek is adott aranyat az utolsó napon

Íme a budapesti atlétikai világbajnokság vasárnapi, záró versenynapjának legjobb képei.

augusztus 28. 06:32

Idén is meglepték a gyerekeket Fegyverneki Máté és Csatári Gergő tűzoltók a debreceni klinika osztályain. Rengeteg felajánlás érkezett, főképp mikulás csomagokat osztogattak szét a beteg gyermekek között.

A Villanyautósok.hu júniusban hirdetett meg egy fotópályázatot, melynek lényege, hogy egy autó tolatókameráját kellett használni a képek elkészítéséhez. Azt a technikai problémát, hogy az autók nagy része nem képes a tolatókamera képét rögzíteni, nagyon egyszerűen hidalták át a pályázat kiírói: egyszerűen csak egy fényképet kellett készíteni az autó képernyőjéről a pályázóknak.

Elsőre fura kezdeményezésnek tűnik, de ha picit jobban belegondolok, fotóriporterként nem egyszer szemeztem már én is az autóm tolatókamerájának képével. Az elkészült képekre szeptember végéig szavazhat is a közönség, október elején pedig eredményt hirdetnek a pályázat szervezői.

Rovatok