Index Vakbarát Hírportál

Lucza Mária

Kiderült, mennyit költöttek Halle Bailey hajkoronájára A kis hableányban Kiderült, mennyit költöttek Halle Bailey hajkoronájára A kis hableányban

Meglepően sok pénzt feccöltek bele.

tegnap, 16:36

Sokkoló felvétel bizonyítja, miért ne hagyjuk soha az autóban a napszemüveget Sokkoló felvétel bizonyítja, miért ne hagyjuk soha az autóban a napszemüveget

Sokan valószínűleg nem is gondolnak erre a veszélyre.

tegnap, 15:00

Jessie J ugyanúgy táncolt a szülőszobán, mint Kulcsár Edina és videóra is vette Jessie J ugyanúgy táncolt a szülőszobán, mint Kulcsár Edina és videóra is vette

A videó öt perccel azelőtt készült, hogy az énekesnőt betolták volna a műtőbe.

tegnap, 13:40

Nem riad vissza a kétkezi munkától.

Egy ideje már a bútorrestaurálásban is örömét leli Marsi Anikó, felújított munkáinak pedig csodájára járnak az emberek. A Tények műsorvezetőnője már azzal is sokakat meglepett, amikor tavaly bejelentette: lakásfelújítással szeretne foglalkozni, de nem a megszokott módon. Mint mondta, nincs ellenére a kétkezi munka, és újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használna, de a parkettázást és a burkolást is bevállalná. 

„Néha magamra nézek, és azt gondolom: az Úristen engem férfinak teremtett, csak félúton meggondolta magát. Azt gondolom egyébként, hogy

a mai emancipált világban már teljesen felborult, hogy mi női és mi férfi munka. Szerintem például varrni pont olyan bonyolult, mint kivakolni egy házat. Gondolkodni kell hozzájuk, de mindkét nem képes mindkettőre.

Persze, ha nagyon kemény fizikai kihívásról van szó, mondjuk egy hatalmas szekrényt becipelni, akkor örülök, hogy nő vagyok és hátraléphetek, és hagyhatom, hogy a nagy fiaim és a párom, Gábor intézkedjen. A párkapcsolatunkban sem tartjuk magunkat az ősi hagyományhoz, hogy a férfi elmegy vadászni, a nő pedig otthon megfőzi a zsákmányt. Gábor például utál mosogatni, de nem azért, mert férfiként úgy érzi, hogy neki azt nem kell. Egyszerűen nem szereti, így azt én végzem. Én pedig a portörlést utálom, a vasalást pedig még annál is jobban! Úgyhogy ezeket meg Gábor intézni” – fogalmazott a Borsnak Marsi, aki egy csupán nőkből álló lakásfelújító csapatot szeretne verbuválni. Női villanyszerelőt és kőművest már talált.

Ha szeretné látni, hogyan néz ki Marsi Anikó felújított cipősszekrénye, amelyre a saját szelfijét is rádekupázsolta, kattintson ide.

Egy ideje nem posztolt közös fotót a feleségével, ezért azt kezdték el híresztelni, hogy istenhozzádot mondtak egymásnak.

Az Instagram-oldalán ugyan viszonylag aktív volt, feleségével, Kovács Dorottyával azonban nem tett közzé közös fotót az utóbbi időben Tokár Tamás, ezért követői közül többen azt gondolták, hogy valami nincs rendben a házasságukkal. A Fókusz korábbi műsorvezetője és az influenszer a pletykákat megelégelve újra életjelet adtak magukról a népszerű platformon: cáfolták, miszerint szakítottak volna. 

Állítólag elváltunk, de legalábbis már nem vagyunk együtt. Na de mindenesetre abban sokan biztosak, hogy para van, és nem vagyunk jóban. Ennek pedig a legfőbb bizonyítéka nem más – teljesen egyértelmű módon –, hogy MÁR RÉGEN VOLT KÖZÖS FOTÓ. Huh, hát ha elmesélném az elmúlt 1 hónap történéseit – amit épp nem itt a közösségi médiában éltünk meg – akkor talán minden világos lenne. Ügyvéd pont nem kellett hozzá, pedig látott már olyat a világ. Szóval újra itt és majd újra sok helyen

– vallotta meg a tévés.

 

A fiatalember a zsűrit és a közönséget is lenyűgözte.

Szívbe markoló történetével és kivételes tehetségével mindenkit könnyekig hatott a stúdióban egy 27 éves férfi a Britain's Got Talent című tehetségkutató idei szériájának utolsó válogatóján. Mielőtt belekezdett volna az előadásába, a Musa Motha nevű táncos elmesélte, hogy ugyan Dél-Afrikában született, nemrég azonban Londonba költözött. Kiderült róla az is, hogy gyerekkorában profi focista szeretett volna lenni, ám miután rákkal diagnosztizálták, az egyik lábát amputálni kellett.

Mothának vigaszt a nehéz időkben a zene nyújtott, s végül az egyik barátjának köszönhetően elkezdett táncolni is. Úgy döntött, tehetségét a Britain's Got Talent című műsorban is megcsillogtatja; produkciója pedig olyan lenyűgözőre sikeredett, hogy a zsűri megszegte miatta a műsor szabályait.

Mint ismert, a brit tehetségkutatóban a zsűritagok egy bizonyos „aranygomb” segítségével a selejtezőből azonnal az élő show-műsorba juttathatnak egy fellépőt. A szabályoknak megfelelően ezt az előnyt csupán öt produkciónak adhatják, amit az idei évadban ki is osztottak, mire Motha következett. 

A zsűri négy tagja az egylábú táncos kedvéért azonban egyszerre nyomta meg az „aranygombot”.

A teljes produkciót itt tudja megtekinteni:

 

A fiatal tehetségnek nagy álma vált valóra.

 

(via 24.hu, LadBible)

Rovatok