Index Vakbarát Hírportál

Luna-Szász Dávid

A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak

Három évig kutatták az énekes életét a széria alkotói.

január 18. 16:54

Furcsa videó terjed a neten, amelyen az látható, ahogy egy majom éppen elrabol otthonából egy kiskutyát. A felvételeken jól látszik, ahogy a majom felkapja a kis testű állatot egy épület erkélyéről, majd a karjában kiviszi a tetőre. A tömeg lentről csodálkozik rá az esetre, miközben egy ponton a majom két épület közé ugrik tehetetlen foglyával, mielőtt eltűnne a bámészkodók tekintete elől.

Az indiai Dzsaipurban található Parkota helyi lakosai szerint a városban élő majmok lassan tényleges veszélyt jelentenek már. Megdöbbentő módon a környékbeli majmok arról híresek, hogy bosszúból ellopják a kutyák kölykeit saját életterük folyamatos csökkenése miatt.

 

Egy egyedülálló családanya, aki elveszettnek érezte magát, amikor a lánya elköltözött otthonról, eladta mindenét, hogy egyetlen hátizsákkal járja körbe a világot. A 49 éves Rachel Stump mindig is tudta, hogy valami nagyot akar megvalósítani, amikor lánya, a 20 éves Wynter 2021 augusztusában elhagyta a szülői fészket, hogy a Hawaii Egyetemre menjen.

A korábban alkoholizmussal küzdő nő a spórolt pénzét egy borítékba tette félre, amit azóta gyűjt, amióta 14 évvel ezelőtt kijózanodott. Miután megtervezte az utazását, és eladta mindenét, amije csak volt, Rachel 2022 áprilisában elindult Spanyolországba. Azóta bejárta Európát, meglátogatta Olaszországot, Svédországot, Albániát, Litvániát és Boszniát, mielőtt Indiába és Vietnamba utazott volna. Lánya rendszeresen látogatja, és támogatja édesanyját kiteljesedésében.

Tökéletes alakú szívet örökítettek meg egy légi útvonalat követő alkalmazáson, amely egy repülés nyomvonalának felhasználásával készítettek.

A szeretet jele nemrég szó szerint kirajzolódott az égen, amely eset a nemzetközi anyák napján történt. Egy pilóta ugyanis az égbe emelkedett gépével, hogy egy különleges üzenetet küldjön a szív alakú repülésével. A légijármű útvonalát repülőgépkövető alkalmazás követte nyomon, aminek eredményeképpen vasárnap lerajzolták a szívhez szóló üzenetet. A Vans RV-8A néven bejegyzett kis magánrepülőgép az angliai Devon térségében repülte sajátos pályáját, amit azóta imádnak a netezők, hogy a napokban felkerült a világhálóra.

Rovatok