Index Vakbarát Hírportál

Luna-Szász Dávid

Pásztor Erzsi a megélhetéséről: Ha nem dolgoznék 87 évesen, a rezsimet nem tudnám kifizetni Pásztor Erzsi a megélhetéséről: Ha nem dolgoznék 87 évesen, a rezsimet nem tudnám kifizetni

A Kőgazdag fiatalokról is elmondta a véleményét a színésznő.

2023. december 27. 16:29

Megszólalt Kabát Péter a kiütése után Megszólalt Kabát Péter a kiütése után

Közösségi oldalán szólalt meg az egykori újpesti futballista.

2023. november 20. 12:35

Figyelem, ezt senki ne próbálja ki! Akkor se, ha Balázsék megtették Figyelem, ezt senki ne próbálja ki! Akkor se, ha Balázsék megtették

Egy korábbi hírnek jártak utána.

2023. október 4. 13:56

Apás szülést szeretne a rapper.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, alias G.w.M február végén jelentette be, hogy második gyermeküket várják, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. Most a Bors felkereste a rappert, akitől azt szerették volna megtudni, hogyan reagálna arra, ha a leendő fia hozzá hasonlóan rapkarriert fontolgatna a jövőben.

Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, szülőként maximálisan mellette álljunk, megadva neki azt a biztonságot, ami szükséges

– jelentette ki határozottan G.w.M, majd arról is beszélt, hogy apás szülést szeretne.

Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!

Az egykori szépségkirálynő férje azt is elárulta a lapnak, hogy sok leendő szülővel ellentétben nem vesznek meg semmit előre a gyermeküknek. Mint mondta, babonából cselekednek így, és a jövőben sem terveznek ezen változtatni.

Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában

– fogalmazott a rapper.

Varga Miklós Joe közösségi oldalán erősítette meg a hírt, hogy párjával, Hrovatin Csengével külön utakon folytatják.

Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben!

írta Varga a korlátozott ideig elérhető Insta-sztorijában, hozzátéve: volt kedveséhez hasonlóan ő sem szeretne nyilatkozni arról, miért is ért véget a kapcsolatuk.

A szerelmesek nemrég az esküvőjüket szervezték, miközben a férfi még hivatalosan nem vált el az előző feleségétől. Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, a Nyerő Páros című műsorban versenyeztek közösen. 

(via 24.hu)

Erről maga a színésznő számolt be.

Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika és férje. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia. A házaspár kisfia, Nolen tavaly októberben látta meg a napvilágot. A 39 éves színésznő azóta örömmel számol be az anyaként szerzett tapasztalatairól, de a gyermekéről továbbra sem szeretne sokat posztolni a közösségi médiában.

Most Szabó egy örömhírrel szolgált a közönségnek, ugyanis úgy döntött, egy év kihagyás után visszatér a színház világába.

Szeptembertől újra színpadra állok a Thália Színházban. Sokszor mondják társulatokra, hogy olyan, mint egy család, és a Thália tényleg az. Egyelőre szép fokozatosan veszem vissza a szerepeim, hogy az igazi családom számára is kényelmes legyen. Gyertek színházba! Találkozzunk jövőre a Thália Színházban!

írja Instagramján a színésznő, amit a Blikk szúrt ki.

Rovatok