Index Vakbarát Hírportál

Molnár Szabina

Bezár Budapest egyik ikonikus étterme Bezár Budapest egyik ikonikus étterme

A séf megígérte: lesz folytatás.

november 18. 10:55

Luxussportkocsikban tartották az eurómilliókat, lecsapott a NAV Luxussportkocsikban tartották az eurómilliókat, lecsapott a NAV

Felszámolták a bűnszervezetet.

november 18. 10:12

Kutyákhoz hasonlította a magyarokat, vizsgálat indult az ukrán exképviselő ellen Kutyákhoz hasonlította a magyarokat, vizsgálat indult az ukrán exképviselő ellen

Irina Farion kihúzta a gyufát a hadseregnél is.

november 15. 18:04

Orosz támadás érte Herszon városát vasárnap, a reggeli órákban. A helyi katonai közigazgatás vezetője, Roman Mrocsko közösségi oldalán számolt be a történtekről.

A támadásban egy hatéves gyermek is megsebesült, jelenleg kórházi ellátásra szorul

– derült ki a tájékoztatásból.

Az ukránmagyar határszakaszon 5225-en léptek be Magyarországra szombaton, a románmagyar határszakaszon belépők közül pedig 4599-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

A közlemény szerint a beléptetettek közül a rendőrség 55 embernek állított ki harminc napra érvényes, ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.

Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért – írták.

Köszöntjük olvasóinkat!

Indul az Index élő hírfolyama az orosz–ukrán háború eseményeiről. Az előző nap legfontosabb történései a következők voltak:

Tartsanak velünk ezúttal is!

Rovatok