Index Vakbarát Hírportál

Nótin Tamás

Döntöttek az uniós források kifizetéséhez elvárt törvényjavaslatokról Döntöttek az uniós források kifizetéséhez elvárt törvényjavaslatokról

Az Országgyűlés elfogadta az Európai Bizottsággal történő megegyezéshez szükséges törvényjavaslatokat.

tegnap, 12:41

Pottyondy Edina leáll a politikával, Donáth Anna tanácsadója sem lesz Pottyondy Edina leáll a politikával, Donáth Anna tanácsadója sem lesz

Határozatlan ideig vége az egyszemélyes Heti Hetesnek.

tegnap, 11:58

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor egy történelmi törpe Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor egy történelmi törpe

A DK elnöke nem fogta vissza magát: tízszer is letörpézte a kormányfőt egy Facebook-bejegyzésben.

tegnap, 11:26

Gulyás Gergely elmondta: egyelőre nem tervezik a földgáz exporttilalmának a feloldását, csak akkor kerülhet erre sor, ha a földgázellátás biztosított.

Azzal összefüggésben, hogy Brüsszel nem volt elégedett a magyar vagyonnyilatkozati rendszerrel, amit korábban az unióshoz igazítottak, majd most vissza kell módosítani az eredetire, Gulyás Gergely azt mondta: Brüsszel úgy fogalmaz meg elvárásokat, és rögtön hitelteleníti is azokat, hogy azt magára nem tartja vonatkozónak. „Ez a teljes hiteltelenség” – jelentette ki a miniszter.

A földgáz árára nincs szankció, mitől csökkenne akkor az ára? Gulyás Gergely kifejtette, hogy a kőolaj és a földgáz ára összefügg, ha előbbire nem lesz szankció, akkor a földgáz ára is csökkenhet.

Rovatok