Index Vakbarát Hírportál

Pogonyi Nóra

Ha nem ugrál a közönség, kialszanak a fények a Coldplay-koncerteken Ha nem ugrál a közönség, kialszanak a fények a Coldplay-koncerteken

Zöld turnéra indul új lemezével a zenekar.

október 18. 14:16

Hosszú szünet után színpadra állt Kiss Tibi a Quimby tagjaival Hosszú szünet után színpadra állt Kiss Tibi a Quimby tagjaival

A Budapest Parkban léptek fel.

október 15. 18:00

Hét év után ismét Budapestre jön a OneRepublic Hét év után ismét Budapestre jön a OneRepublic

Újra beveszi a Budapest Arénát a zenekar.

október 15. 14:27

Ön mit kérdezne tőle? 

Rajongói kérdésekre válaszolt a Retro Rádió műsorvezetője. Mindezt nem egyedül, hanem Lovász Lászlóval tette, akivel együtt vezeti az adó reggeli műsorát. Újra elindították ugyanis a Kérdezz-felelek! rovatukat – és hogy mire voltak kíváncsiak a hallgatók? Az alábbi videóból megtudhatja:

 

Az énekesnő rockerek gyűrűjében szelfizett.

Ahogy korábban megírtuk, Tóth Gabi lesz a Tankcsapda pénteki koncertjének egyik vendégfellépője. Az énekesnő megtisztelőnek érzi a felkérést, és a képek tanúsága szerint komolyan is veszi a feladatot, a fotó ugyanis már a próba közben készült. 

Menőbben nem is indulhatott volna a mai napom

– írta a bejegyzésében. 

 

A Tankcsapda oldalán később egy videó is megjelent, amit a próbateremben rögzített a csapat. A felvételen már Nagy Feró is látható, aki szintén ott lesz a Parkos eseményen. Amellet, hogy a videóban hallhatjuk őket kicsit énekelni is, néhány pluszinfót is felszedhetünk: kiderül például, hogy Fejes Tamás miért nem járt soha dobtanárhoz, és az is, hogy Nagy Feró már akkor tudta, hogy a tankcsapdásokból lesz valaki, amikor még senki sem ismerte őket. 

 

Ez olyasmi, amire valószínűleg senki nem számított. 

Instagram-oldalán jelentete be a tévés, hogy hamarosan megjelenik az első könyve. Úgy tűnik, nagyon izgatott a dolog miatt, miközben másokat is arra bátorít, ha úgy tetszik, sorolják előre magukat és változtassanak. 

Nagyon vártam már ezt a napot, most végre elárulhatom nektek: hamarosan megjelenik az első könyvem! ”És ezt lehet?" Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni

– írja a bejegyzésében, hozzátéve: bízik benne, hogy az emberek legalább annyira szeretik majd olvasni a kötetét, ahogy ő élvezte az írást. A fentiek alapján valószínűleg nőkre vonatkozó lelki dolgokkal foglalkozik a kiadvány.

 

Rovatok