Index Vakbarát Hírportál

Pogonyi Nóra

Enrique Iglesias az Indexnek: Ideges voltam, hogy berozsdásodtam Enrique Iglesias az Indexnek: Ideges voltam, hogy berozsdásodtam

A latin zene királya ismét Budapestre jön.

május 18. 19:47

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését

Egyszerre jelentették be a döntésüket.

május 18. 19:45

A Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól A Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól

Nyilvános lesz a szertartás.

május 18. 14:57

Tegnap egy random Facebook-kommentre hivatkozva lehetett olvasni néhány helyen, hogy megszületett Rihanna és A$AP Rocky első gyermeke, mára azonban a TMZ hivatalos információként közölte, hogy az énekesnő egy kisfiúnak adott életet.

Rihanna és A$AP Rocky január végén erősítette meg, hogy bővül a családjuk. Az énekesnőt és párját utoljára május 9-én egy étteremben látták, a portál úgy tudja, a csöppség néhány nappal később, május 13-án született. 

Úgy tűnik, a harc mellett azért a családra is jut idő.

Délelőtt még Brad Pitt egyik legendás filmjének címét használva mutatta be Orbán Viktor a következő négy évre kinevezett harcostársait, estére viszont már nagypapa szerepbe bújva igyekezett felpörgetni a Facebook-oldalának forgalmát. 

A videóban a miniszterelnök a 2016-ban született unokájával, Alizzal látható, aki Orbán Ráhel és Tiborcz István legidősebb gyermeke. A felvétel egyébként a lájkok számát tekintve néhány óra távlatában is jócskán lekörözte a Harcosok klubját – az előbbire 4 óra alatt 23 ezer, míg az utóbbira ehhez képest 12 óra alatt 14 ezer reakció érkezett.

 

Szokatlan helyszínen rendeznek trance partyt.

A júniusi rendezvény egyik nemzetközi előadója maga jelentette be, hogy a nyári turnéja keretében az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban is fellép. Az ATB művésznéven ismert André Tannebergerről van szó, aki a trance műfaj meghatározó alakja.

 

A lemezlovas, zenei producer korábban többször is megfordult hazánkban, ám főként a zenei klubok és fesztiválok fellépőjeként láthatta a közönség. Most viszont a Sunset Picnic elnevezésű rendezvény vendégeként egy nemzeti parkban áll a dj pult mögé.

A június 18-ára meghirdetett eseményen rajta kívül a szintén német Topic, illetve Brick Lake és Metzker Viktória is fellép. A részleteket itt találja. 

 

Rovatok