Index Vakbarát Hírportál

Pogonyi Nóra

Egy kínos felvétel miatt tett bejelentést párkapcsolatáról a Måneskin énekese Egy kínos felvétel miatt tett bejelentést párkapcsolatáról a Måneskin énekese

Már napok óta nincs együtt korábbi barátnőjével.

június 9. 09:33

Változtatott a koncertjén a Rammstein az énekest ért vádak miatt Változtatott a koncertjén a Rammstein az énekest ért vádak miatt

Egy dal és ezzel együtt egy színpadi elem is kimaradt.

június 8. 17:09

Egyre több vád zúdul a Rammstein énekesére, aki már az Instagramról is eltűnt Egyre több vád zúdul a Rammstein énekesére, aki már az Instagramról is eltűnt

A zenekar rajongói állítják, drogot kevertek az italukba.

június 7. 13:19

Először érkezik Magyarországra a Hollywood Vampires. Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra. 

Az esemény kapcsán a zenekar tagjai közül Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent, tudatva, mennyire várják, hogy találkozzanak a magyar közönséggel.

 

A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem igazi élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiájával. Zenéjük és performanszuk vérpezsdítő, dinamikus, intenzív, energikus, katartikus és rendkívül izgalmas. Az új, „Rise” című stúdióalbumukon méltóképpen tisztelegnek a zenetörténet kiemelkedő alakjai előtt, Budapestre egy csomó zenei ínyencséggel érkeznek, köztük a The Who, Led Zeppelin, David Bowie és a Motörhead dalaival.

Mint ismert, szerda este a Puskás Arénában rendezik meg a második számú európai labdarúgó-kupasorozat, az Európa-liga fináléját. A budapesti döntőben a spanyol Sevilla és az olasz AS Roma lép pályára, a mérkőzést pedig nagyjából 65 ezer ember követi élőben majd a helyszínről.

Az eseményt óriási érdeklődés övezi, és még az is előfordulhat, hogy a Puskás Arénában világsztárokba botlik az ember: az olasz Måneskin frontembere, aki a zenekarával egyébként május 16-án adott koncertet Budapesten, szintén a lelátón foglal helyet.

Damiano David tegnap este indult a társaságával Rómából, amit az Instagram-sztorijában dokumentált, ma délután érkezett meg Budapestre, ahol a Radio Romanista riportere egy fél mondat erejéig még a mérkőzés előtt mikrofonvégre kapta.

 

A laroma24 később a belvárosban kapta el az énekest.

 

Egy hónappal a Balaton Sound előtt Zamárdiból jelentkezett be a testépítő influenszer.

Pumped Gabo még a 2015-ös Balaton Soundon vált ismertté a fesztiválon lejtett táncával. A fiatalember idén is feltűnik majd természetes partiközegében, amire egy hónappal a start előtt már izgatottan készül. Szombat este a Balaton partjáról jelentkezett be az Instagram-oldalán, hogy elmondjon egy imát a hamarosan kezdődő rendezvényért.

Kedves mindenható istenem, hozzád imádkozom. Azért imádkozom hozzád, mert szeretném, hogy a Balaton Sound tökéletesen és csodálatosan lemenjen, nagyon szép idő legyen, és napsütés, és mindenki legyen boldog, mindenki legyen vidám, mindenki legyen jó flashben, és mindenkit kerüljenek el a démonok és a rossz flashek 

– fohászkodott féltérdre rogyva Pumped, hozzátéve:

Lehet, hogy egy kicsit fogunk bűnözni, de ennyi talán jár nekünk. Kérlek, istenem, vigyázz ránk, és vigyázz a Balaton Soundra. 

A négynapos prémiumfesztiválra 2023-ban többek között olyan nevek érkeznek, mint Armin Van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike vagy épp Tiësto. A partifolyam június 28-án indul Zamárdiban.

 

Rovatok