Index Vakbarát Hírportál

Pogonyi Nóra

Karl Lagerfeld drámája bárkihez szólhat, és van mit tanulni belőle Karl Lagerfeld drámája bárkihez szólhat, és van mit tanulni belőle

Lerántja a leplet a divatikon titkairól az új sorozat.

június 13. 19:06

Fogházba vonul Manuel egy 2017-es ügye miatt Fogházba vonul Manuel egy 2017-es ügye miatt

Közel egy hónapig lesz rács mögött a rapper.

június 4. 21:13

Nem arról beszélünk, milyen zseniálisak, hanem hogy milyen gyötrelmes életük volt Nem arról beszélünk, milyen zseniálisak, hanem hogy milyen gyötrelmes életük volt

Arnaud Valois-val beszélgettünk, aki a Karl Lagerfeldről szóló sorozat egyik kulcsszerepét játssza.

június 3. 14:18

Szoros a verseny, Karácsony Gergely eredményváróján egyre nagyobb az izgalom. De a főpolgármester még nem jelent meg a Városháza Parkban. Mikor megjelent, hogy 19 szavazattal vezet, sikítva ugrott fel mindenki.

Hajrá, Gergő!

– kiabálták.

Bár szoros a verseny Vitézy Dávid és Karácsony Gergely között, a jelenlegi főpolgármester szimpatizánsai jó hangulatban várják a végleges eredményt a Városháza Parkban. Kivetítőn követik a szavazatok feldolgozását és hangos ovációval üdvözlik a nekik tetsző jelölteket. Közben fogy a lángos és a sör, de Karácsony Gergely egyelőre nem érkezett meg.

 

A Városháza parkba egyre többen érkeznek – ide várják Karácsony Gergely főpolgármestert. Kukorelly Endre író, költő, volt országgyűlési képviselő (LMP) és Komjáthi Imre országgyűlési képviselő, a Magyar Szocialista Párt társelnöke is a jelenlévők között van.

Rovatok