Index Vakbarát Hírportál

Pogonyi Nóra

Fesztiválozni mentek a politikusok, Magyar Péter is megjelent Fesztiválozni mentek a politikusok, Magyar Péter is megjelent

Vízpart, koncertek, politikusok.

július 13. 20:31

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

A fesztivál szervezői is megerősítették a hírt.

július 12. 15:00

Reagáltak a szervezők a Balaton Sound megszűnéséről szóló hírekre Reagáltak a szervezők a Balaton Sound megszűnéséről szóló hírekre

Egyelőre nincs döntés a kérdésben.

július 11. 10:57

Szoros a verseny, Karácsony Gergely eredményváróján egyre nagyobb az izgalom. De a főpolgármester még nem jelent meg a Városháza Parkban. Mikor megjelent, hogy 19 szavazattal vezet, sikítva ugrott fel mindenki.

Hajrá, Gergő!

– kiabálták.

Bár szoros a verseny Vitézy Dávid és Karácsony Gergely között, a jelenlegi főpolgármester szimpatizánsai jó hangulatban várják a végleges eredményt a Városháza Parkban. Kivetítőn követik a szavazatok feldolgozását és hangos ovációval üdvözlik a nekik tetsző jelölteket. Közben fogy a lángos és a sör, de Karácsony Gergely egyelőre nem érkezett meg.

 

A Városháza parkba egyre többen érkeznek – ide várják Karácsony Gergely főpolgármestert. Kukorelly Endre író, költő, volt országgyűlési képviselő (LMP) és Komjáthi Imre országgyűlési képviselő, a Magyar Szocialista Párt társelnöke is a jelenlévők között van.

Rovatok