Index Vakbarát Hírportál

Ashton Kutcher legyűrte a CNN-t

2009. április 17., péntek 11:15 | aznap frissítve

A CNN és a színész közti verseny célja az egymillió Twitter-követő elérése volt. Egyetlen ember lenyomott egy globális médiacéget.

Ashton Kutcher az első ember, akinek több mint egymillió követője van a Twitter mikroblog portálon. A filmsztár szerdán egy Qik.com-on kiadott videoüzenetben hívta ki a CNN-t, a verseny célja az egymillió követő elérése volt. A hírcsatornának akkor még több követője volt, mint neki, és Kutcher nem bízott a sikerben.

Kutcher az egymilliomodik Twitter-követő regisztrációját követően pezsgőt bontott, és felesége, Demi Moore, valamint Soleil Moon Frye és Sean "Diddy" Combs társaságában ünnepelte a felemelő pillanatot. A CNN Twitteren gratulált a versenytársának. A hírportál csupán 1200 követővel maradt le Kutcher mögött.

A CNN olyan komolyan vette a versenyt, hogy élő adásban toborzott újabb követőket, miközben Kutcher online videoközvetítésben, a Ustream.TV portálon szólította meg a rajongóit.

Kutcher az egymilliomodik követőjének egy Gutiar Hero játékot ajánlott fel és megígérte, hogy tízezer moszkitóhálót adományoz rászorulóknak a malária április végi világnapján. "Ki kell töltenem egy 100 ezer dollárról szóló csekket a Malaria No More Alapítvány javára", írta Kutcher a mikroblogjában.

Rovatok