Index Vakbarát Hírportál

MacBookot dedikált Steve Ballmer

2010. január 25., hétfő 14:14 | aznap frissítve

Steve Ballmer, a Microsoft CEO-ja egy tennesseei egyetemen aláírta egy hallgató MacBookját. Az Apple termékeit korábban többször ostorozó üzletember most sem állta meg kommentár nélkül.

Most már hivatalos: Steve Ballmernek van humora. A CES-en tartott nyitóbeszédében például a PowerPoint új képességeinek ecsetelésekor azt írta egy diára, hogy „developers, developers, developers”. Ez még megrendezettnek tűnhetett, de a nashville-i Trevecca Nazarene Universityn tett látogatásakor Ballmer kapásból írt egy nagyon vicceset – az egyik diák MacBookjára.

A Microsoft-vezér egy, a cég megoldásait népszerűsítő turné során érintette az egyetemet – írja az AppleInsider. Eredetileg a egy helyi szakkonferenciára érkezett, de később találkozott néhány hallgatóval is. Az egyik diák pedig az orra alá tolta a MacBookot, megkérve Ballmert, hogy írja alá a laptopot. „Windows van rajta, esküszöm” – viccelődött a hallgató. Ballmer nevetett, dedikálta a MacBookot, majd a neve fölé írta: „Kell egy új?” Az eseményről videó, az aláírásról fotó is készült.

Ballmer nem először poénkodik az Apple termékeivel. Szeptemberben például egy belsős Microsoft-rendezvényen iPhone-t látott az egyik alkalmazott kezében, mire elvette a telefont, majd úgy tett, mintha rátaposna.

Rovatok