Index Vakbarát Hírportál

Péniszmentes lesz a Chatroulette

2010. július 27., kedd 15:18

Eltűnhetnek a magamutogatók a Chatroulette nevű csevegőszolgáltatásról, mert az alapító tisztább világot képzelt el. És azt sem akarja, hogy megijedjenek a befektetők az online falloszoktól.

A csevegőpartnerek véletlenszerű összekötésével világszerte népszerűvé vált Chatroulette a kezdetek óta az amatőrpornó határait súrolja. Az élő videóban csevegő júzerek közt rendszeresen felbukkannak maszturbáló férfiak. Egyesek szerint a látogatók 71 százaléka fiú, 15 százaléka lány, 14 százaléka perverz.

Ezzel alapvetően nincs gond, de a Chatroulette alapítója, a 17 éves Andrej Ternovszkij másfajta videós szolgáltatást képzelt el: olyat, ahol az emberek társadalmi és földrajzi helyzetüktől függetlenül cseveghetnek egymással. Befektetőt is keres, hogy felfuttassa a szolgáltatást.

Ebbe pedig nem férnek bele a péniszek.

Ternovszkij azzal fenyegeti a webkamera előtt pucérkodókat, hogy lementi és átadja a rendőrségnek az IP-címüket. A Chatroulette weboldalán kiadott egy közleményt, amiben a törvények betartására kéri a júzereket, és arra hivatkozik, hogy az USA és az ENSZ nem tűri az efféle péniszvillantásokat.

A fenyegetőzés mellett lehetőséget is akar adni a pervezeknek, felnőtteknek szóló csatornákra akarják terelni őket, hogy ne keveredjenek a pusztán csetelni vágyó netezőkkel. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Ternovszkij elképzelései nagyon távol vannak a valóságtól, mert a felnőtt csatornák a legnépszerűbbek.

Rovatok