Index Vakbarát Hírportál

A Facebook alapítója a Simpsonsban

2010. október 5., kedd 15:26

A Facebook, a Microsoft és a Virgin Groups alapítói szerepeltek a Simpsons legújabb epizódjában. A milliárdosok egy kiállításon találkoznak Lisa Simpsonnal.

Saját magát játszotta – illetve szinkronizálta – a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg a Simpsons legújabb epizódjában. A hétfő éjjel vetített részben Lisa Simpson egy osztálytársát kíséri el egy kiállításra, hogy meggyőzze, ne hagyja ott az iskolát.

A kiállításon azonban csupa olyan emberrel találkozik, akik nem fejezték be az egyetemet, mégis nagyon sikeresek voltak. Ezek közül az egyik Mark Zuckerberg. De természetesen nem hiányozhat Bill Gates, a Microsoft alapítója, illetve Richard Branson, a Virgin Group tulajdonosa – mindannyian milliárdosok. Hármójuk közül Zuckerberg szerepel a legtöbbet a rajzfilmben, a rész legvégén is szerepel. A videókat csak az Egyesült Államokban lehet megnézni, így nem tudjuk megmutatni.

Mark Zuckerberg ritkán jelenik meg nyilvánosság előtt, nem nyilatkozik magánéletéről újságíróknak. Csak néhány napja engedte be először a kamerákat otthonába.

A Simpsons már 21 éve tartó sorozat, az egyik legsikeresebb a tévézés történetében. Matt Groening sorozata 1989 december 17-én mutatkozott be a tévében, azóta letudott 464 epizódot és egy mozifilmet. Hírességek százai szerepeltek már egy-két percig a sorozat egyes epizódjaiban, saját magukat szinkronizálva.

Rovatok