Index Vakbarát Hírportál

Tilos az Apple-termék a Gates-házban

2010. október 25., hétfő 15:24

Sem iPod, sem iPad sem iPhone nem teheti be a lábát a Microsoft alapítójának a házába. Melinda Gates kevés dolgot tilt gyerekeinek, de Apple terméket nem vesz a gyerekeinek.

Melinda Gates a New York Timesnak adott interjúban megerősítette, amit néhány éve már kijelentett, nem engedi, hogy a házában Apple-termék legyen. Bill Gates feleségét arról kérdezték ezúttal, hogy van-e neki valamilyen iPodja. Válasza rövid volt és határozott: Nem, Zune-om van.

Az újságíró azonban nem hagyja annyiban és folytatja: mi van akkor, ha valamelyik gyerek azzal áll elő, hogy szeretne egy iPodot. Melinda Gates határozott maradt: kaphat egy Zune-t. A kérdezősködés nem marad annyiban, Melinda Gates elmondja, hogy iPadja sincsen és az a pletyka sem igaz, hogy Bill Gates Apple laptopon dolgozik.

Nem először fordul elő, hogy erről kérdezik a Microsoft alapítójának a feleségét erről kérdezik. Egy évvel ezelőtt a Vogue magazinnak nyilatkozta azt, hogy nagyon kevés dolgot tiltanak meg a gyerekeiknek, ezek közé tartozik az iPod és az iPhone.

Rovatok