Index Vakbarát Hírportál

Csúcstechnikás babakocsi

2011. február 24., csütörtök 08:03

Egy 12 hónapos brit kisfiú babakocsiját minden technológiai újdonsággal felszerelte apja.

Csúcstechnika

A 44 éves férfi akármilyen messzire eltolhatja fiát, könnyen hazatalálnak, mert gps-szel is felszerelte a babakocsit. Az esti séta sem gond, mivel egész sor izzóval látta el a járművet. Az apa napelemeket szerelt rá, továbbá névre szóló rendszámtáblát.

A palackmelegítőt egy szivargyújtó átalakításával kreálta. A gyermek nyugodtan ehet kiflit, zsemlét, nem baj, ha a kocsijába morzsál, mert a porszívó révén könnyen takarítható az utastér.

A dvd mellett mp3-lejátszó is alapfelszerelés része. Természetesen a duda sem hiányzik a babakocsiból, amelynek karosszériája tigriscsíkos.

Saját álmok

Az apa egyébként nagy gyereknek vallja magát. Büszkén tolja fiát meg annak kocsiját és hatalmas utcai sikerrel. Otthon kisebb a tetszési index, a férfi szerint neje teljesen hülyének tartja és előfordul, hogy kilátásba helyezi, inkább átmegy az utca másik oldalára, ha hármasban sétálnak.

Berry mindössze 20 fontért - 6 ezer forintért - vette a kocsit, használtan. Mint mondja, teljesen felesleges kidobni ezer fontot - 300 ezer forintot - egy babakocsira, mely ráadásul kevésbé megfelelő, mint az olcsón vett háromkerekű. Mivel az extrákat is olcsón szerezte be, az egész szerkezet 70 fontba került.

Rovatok