Index Vakbarát Hírportál

Melyik a legjobb magyar fejlesztőcsapat?

2011. március 3., csütörtök 13:15

Kétfős csapatok nevezhetnek a WTW programozói versenyére, amelyen internetes segítség igénybevétele nélkül kell megoldani a kitűzött feladatokat. Még 11 napig lehet nevezni.

Március 26-27-én a Millenáris Parkban ismét megrendezik a WTW huszonnégy órás programozói versenyét, amelynek célja, hogy megtalálják Magyarország legjobb fejlesztő csapatát. A résztvevőknek egy nagy és három kisebb feladatot kell megoldaniuk C# használatával - írja a Microsoft csütörtöki sajtóközleménye. A jelentkezési határidő március 14-e.

A versenyen nem a technológiára, hanem az egyedi ötletekre és a jó stratégiára fókuszálnak, és a csapatok egymás ellen fognak küzdeni. Kétfős csapatokat várnak, akik bármilyen magukkal vitt segédezközt felhasználhatnak, az internet kivételével. A versenyzők kapnak egy asztalt, két széket, korlátlanul fogyaszthatnak áramot, ételt és italokat, de a Microsoft Visual Studio szoftverrel felszerelt számítógépről és az elosztókról maguknak kell gondoskodniuk.

A fődíjat nem árulta el a Microsoft, a második helyezett nagy értékű hardvereket, míg a bronzérmes csapat szakkönyveket kap.

Rovatok