Index Vakbarát Hírportál

Virtuális séta a brit királyi esküvő útvonalán

2011. március 13., vasárnap 14:20

A brit Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő esküvője alkalmából virtuális 3D-sétával kedveskedik felhasználóinak a Google Earth. A felhasználók úgy érezhetik magukat, mintha London belvárosa felett repülnének.

Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton április 29-i esküvője tiszteletére új londoni virtuális sétát tett közzé a Google Earth. Amint a sétát bemutató kétperces videón is látható, 3D épületek közt lehet végigsétálni azon az útvonalon, amelyet a jegyespár tesz meg a brit fővárosban az esküvő előtt és után. A film bemutatja a Buckingham palotát, a Westminster Apátságot és más híres épületeket.

Vilmos herceg és Kate Middleton 1900 vendéget hívott meg április 29-re tervezett esküvőjükre a londoni Westminster Apátságba. A meghívottak között vannak a brit királyi család tagjai, más országok uralkodói, vezető politikusok, diplomaták, a brit hadsereg vezetői és barátok. A II. Erzsébet királynő által adott ebédre a Buckingham Palotában már csak 600-an mehetnek el, míg a vacsorára, amelyen Károly trónörökös, Vilmos édesapja lesz a házigazda, még ennél is kevesebben, 300-an kaptak meghívást.

Rovatok