Index Vakbarát Hírportál

Lerohadt a net? Segít az Index!

2011. április 6., szerda 13:09

Az internet az utóbbi másfél évtizedben méltatlanul háttérbe szorította sokunk kedvelt kommunikációs eszközét, a telefont. Ezen segít az Index modern, hangalapú (voice-based) információs központja: horoszkóp, csengőhangok, különleges információk, távgyógyítás, mindezt teljesen ingyen, mindössze egy belföldi hívás áráért!

Szerda délután 1-3-ig ismét üzemel az Index információs központja, amely élő egyenes adásban segít megoldani a kedves olvasók minden problémáját. Nincs fűtés a lakásban, és ki kellene hívni az IKV-t? Létezik még egyáltalán IKV? Elfelejtette a jövő heti lottószámokat? Nem tudja, hány gyerek születik egy napon Magyarországon? Kíváncsi a horoszkópjára, de fogalma sincs, milyen jegyben született? Népszerű világslágereket szeretne hallgatni végtelenítve? Hívja a 06-1- 555-7132-es számot!

A navigáció megkönnyítése érdekében közzétesszük az emberalapú call center menürendszerét, íme:

Üdvözöljük, Ön az Index telefonos információs központját hívta. Tájékoztatjuk, hogy hívását rögzítjük, és az egész világ hallja, amit mond.

Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hívása fontos nekünk, kérjük tartsa a vonalat.

Kérjük, nyomógombos telefonjának nyomógombjai segítségével válasszon az alábbi lehetőségek közül. Amennyiben ön nem rendelkezik nyomógombos telefonnal, használja a száját.

Amennyiben ön Népszerű Világslágereket szeretne hallgatni várakozás közben, mondja ki az EGYES szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben ön a Telefonos Horoszkópjára kíváncsi, mondja ki a KETTES szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben ön a Távgyógyítást szeretné használni, mondja ki a HÁRMAS szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben ön az Index konkrét cikkeire kíváncsi, mondja ki a NÉGYES szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben ön Troll, és indexes cikkeket szeretne kommentelni, mondja ki az ÖTÖS szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben Csengőhangot kíván hallgatni, mondja ki a HATOS szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben különleges információra van szüksége, mondja ki a HETES szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben beszélgetni kíván tetszőleges témáról, mondja ki a NYOLCAS szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Amennyiben újra meg szeretné hallgatni ezt az üzenetet, mondja ki a KILENCES szót, majd nyomja meg a kettős kereszt gombot.

Rovatok