Index Vakbarát Hírportál

Újító cégeket keres a TechShow 2012

2012. április 27., péntek 18:03

A Mobilitás és Multimédia Klaszter 2012. június 6-án negyedik alkalommal rendezi meg a magyar infokommunikációs termékek és szolgáltatások számára bemutatkozási lehetőséget kínáló Innovációs TechShow-t. A kiállítókat országos pályázaton választja ki a szakértői zsűri, a pályázatok leadásának határideje május 11.

A látványos rendezvény célja a magyarországi infokommunikációs iparág legújabb, legizgalmasabb eredményeinek bemutatása a szakmai közönségnek, a potenciális befektetőknek, és az érdeklődő nagyközönségnek. Az idei kiállításon 21 pályaműnek adják meg a bemuatkozási lehetőséget.

A TechShow látogatói idén is szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott kiállított találmányra, és a legtöbb szavazatot kapó fejlesztés a TechShow Nagydíj mellett értékes díjakat is nyer.

Az Innovációs TechShow az Akváriumban (egykori Gödör) várja a legújabb magyar találmányok iránt érdeklődőket. Idén a kiállítók mellett bemutatkoznak a legeredményesebb hazai startup inkubációs programok is, akik módszertanuk erősségeit, sikertörténeteiket mutatják be a közönségnek.

Rovatok