Index Vakbarát Hírportál

Október 23-án jöhet az iPad mini

2012. október 12., péntek 16:43

Sokan elkezdtek kételkedni abban, hogy az Apple valóban elkészíti az iPad táblagép kisebb változatát, mert a pletykákban emlegetett időpontban (október 10-én) a cég nem tartott semmilyen sajtótájékoztatót. A Wall Street Journal üzleti lap kütyükért felelős rovata, az All Things Digital úgy tudja, hogy nem marad el a bemutató.

A várt esemény október 23-án lesz, csak meghívott újságírók jelenhetnek meg rajta, és az Apple még a meghívókat sem küldte ki. A kütyüportál forrásai szerint a sajtótájékoztató nem külső helyszínen, hanem az Apple auditóriumában lesz, ahol már sok fontos terméket lepleztek le, például az OS X Lion rendszert, a Macbook Airt és az iPhone 4S-t.

Mit tudunk eddig az iPad miniről? Bár az iPhone 5-ről szinte minden kiszivárgott a megjelelése előtti hónapban, a népszerű táblagép kisebb verziójáról csak annyit tudunk, hogy a kijelzője 7,85 hüvelykes, és már ezt is az új Lightning csatlakozóval kell tölteni.

Az október 23-i időpont arra utal, hogy az Apple a bemutatójával nagyon igyekszik megelőzni a Microsoftot. A redmondi szoftvercég ugyanis október 26-án mutatja a Windows 8 operációs rendszert, valamint a Surface nevű táblagépét, amely az iPad riválisa lesz.

Rovatok