Index Vakbarát Hírportál

Forintban is fizethetünk a legnagyobb amerikai webáruházban

2012. november 21., szerda 11:03

2012 novemberétől a nemzetközi e-kereskedelmi rendszereket üzemeltető, amerikai FiftyOne kibővítette PayPal támogatását, ezentúl a vásárlók már 18 valutában, például forintban is fizethetnek a cég webshopjaiban. A megállapodásnak köszönhetően 125 olyan vezető amerikai kereskedő fogad fizetéseket forintban és szállít Magyarországra, mint az Aéropostale, a Bloomingdale’s, a Macy’s, a Neiman Marcus, az Overstock, a Saks Fifth Avenue, a The Children’s Place vagy az Under Armour.

"A PayPallel történő fizetések aránya jelentősen nőtt világszerte az utóbbi időben. Főleg a nemzetközi vásárlók kedvelik a rendszert" – nyilatkozta Michael DeSimone a FiftyOne ügyvezetője.

A FiftyOne rendszere a nemzetközi megrendelések teljes lebonyolítását kínálja a különböző valutákban történő árazástól kezdve a fizetésig, a szállítási költségek számításáig, a vámkezelésig és a logisztikáig. A webáruházakban 100 ország 60 valutájában lehet fizetni. A PayPal mostantól kiegészítő fizetési opció lesz, amivel 30 további országba szállíthatnak a kereskedők.

Rovatok