Index Vakbarát Hírportál

A hét végén kipróbálhatja az új játékokat

2012. november 23., péntek 10:53

Hétvégén rendezik meg a legnagyobb magyar videójátékos kiállítást, a PlayIT Show-t. A rendezvény a Budapest Game Show, Magyarország első videojátékos expójának jogutódja, évente kétszer rendezik meg, tavasszal és ősszel.

A szokásos kiállítások, bemutatók és versenyek mellett bemutatják a karácsony előtt megjelenő új játékokat. Ezek többségével bárki játszhat a rendezvényen elhelyezett több mint száz játékgépen. A látogatók így kipróbálhatják a nemrég megjelent Halo 4-et, a Far Cry 3-at vagy a Call of Duty: Black Ops II-t. A szervezők úgy tervezték, hogy ki lehet majd próbálni a legújabb játékkonzolt, a Wii U-t is, de végül sajnos ez nem került be a programba.

A rendezvényen hangsúlyos szerepet kap az anime világa is, a PlayIT ugyanis nemcsak a videojátékok, hanem a HoldfényCon, az anime rajongóinak egyik legfontosabb összejövetele is. Az anime iránt érdeklődők jelmezversenyen vehetnek részt, ismerkedhetnek a keleti kultúrával, gasztronómiával. Az expo időtartama alatt több értékesítő pont kedvezményekkel várja a látogatókat.

Rovatok