Index Vakbarát Hírportál

Nem működött a T-Mobile a fővárosban

2012. december 5., szerda 22:54 | tizenegy éve frissítve

Szerda este 9 óra után Dél-Budán nem működött a T-Mobile hálózata, a hiba Budapest kivételével országosan érintette a digitális kábeltévé-előfizetőket is, számukra a szolgáltatás nem volt elérhető. A hibát csütörtök hajnalra kijavították.

„Gondoltam szólok, hogy 20 perce nincs T-Mobile hálózat a 11. kerület nagyrészén. Nem előre bejelentett a dolog, szóval lehet, még hírértéke is lesz” – írta egy Roland nevű olvasónk szerda éjjel tíz után. Nem sokkal korábban egy László nevű olvasónk írta, hogy „a T-Mobile nem működik Nagytétényben (...) a család egyik telefonja sem működik”, de több más olvasónk is jelezte, hogy Budapesten nem működnek a mobilszolgáltató készülékei.

A T-Mobile a Facebook-oldalán ezt az üzenetet tette közzé nem sokkal este tíz előtt: "Dél-Budapest területén a 2G és 3G szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. A probléma okát vizsgáljuk és igyekszünk mihamarabb megszüntetni. Szíves türelmeteket köszönjük!"

A poszthoz fűzött olvasói kommentek szerint nemcsak a fővárosban van probléma, mások mellett mosonmagyaróvári, kecskeméti, tatabányai és balatonfüredi T-Mobile-előfizető is hibáról írt. A fővárosi agglomerációban is vannak problémák, szigethalmi, pilisvörösvári, pilisszántói panaszok is voltak. Volt olyan előfizető is, aki arról írt, hogy a fővárosban már napközben többször megszakadt a T-s mobilnet-kapcsolata.

Rovatok