Index Vakbarát Hírportál

Közösségi oldalt indít a Wall Street Journal

2013. május 31., péntek 15:03

A News Corporation, a Wall Street Journal tulajdonosa új közösségi oldalt tervez indítani. Az oldalt a következő hónapokban indítják el, célja, hogy az azonos gondolkodású emberek online találkozzanak és ötleteket cseréljenek. Azt is tudni róla, hogy az oldal nem akar a következő LinkedIn lenni.

Colleen Schwartz szóvivő magyarázata szerint több lesz, mint egy pénzügyekről szóló fórumnál, ugyanakkor a tagjai Wall Street Journal fiókjukkal léphetnek be oda. A közösségi oldal egy már létező terméket is magába olvaszt majd, a WSJ Portfoliót.

Ez utóbbi összekapcsolja a felhasználók fiókjait, híreket ajánl nekik, miközben a felhasználók éppen a tőzsdei adatokat böngészik. A News Corporation csetfunkciót is tervez, hogy a felhasználók kommunikálni tudjanak egymással. Így nem nyilvános csatornákon, például Twitteren osztanák meg az üzleti élettel kapcsolatos gondolataikat, hanem egy zártabb csatornán.

A cég hirdetést is tervez a közösségi oldalra, de ennek részleteit még nem hozta nyilvánosságra, mint ahogy az üzleti modellről sem beszéltek.

Rovatok