Index Vakbarát Hírportál

Újabb visszatáncolás az Xbox One körül

2013. szeptember 9., hétfő 14:36

A Microsoft meglepte a felhasználókat a múlt hónapban, amikor bejelentették, hogy az Xbox One európai előrendelői ingyen kapnak egy példányt a FIFA 14 játékból a konzol mellé. Phil Harrison akkor azt mondta, hogy minden előrendeléshez jár majd az ingyenpéldány, egészen addig, míg a készlet tart.

Időközben azonban változtattak a feltételeken, a cég közösségi marketingért felelős vezetője, Graeme Boyd azt írta Twitteren, hogy az ingyenjátékot csak az Xbox One Day One Edition megrendelői kapják meg. A gond az, hogy ez a változat már nem megrendelhető az Amazonnál, így a későn kapcsolók nem kapnak játékot, hiába reménykedtek korábban.

A Microsoft megerősítette, hogy a nem várt kereslet miatt valóban nagyon kevés helyen kapható a Xbox One Day One Edition, de néhol még elérhető. A cég közben egy másik játékot is ajánl a konzol mellé a brit piacon, ők a Forza Motorsport 5 játékot kapják a FIFA 14 helyett.

A Microsoft nem először változtat ígéretén az Xbox One körül. Korábban például azt jelentették meg, hogy nyolc országban a tervezettnél később kezdik el árulni a konzolt, de változtattak már az online bejelentkezésen is, valamint tisztázták, hogy nincs szükség Kinectre a kapcsolathoz.

Rovatok