Index Vakbarát Hírportál

Itt azért kibírható az atomháború

2013. szeptember 16., hétfő 16:58

A Las Vegas-i Spencer Street 3970 nem hétköznapi otthon; úgy alakították ki, hogy egy atomháborúnak is ellenálljon. Az itt található ingatlan a luxuskörülmények terén talán nem versenyezhet más, fényűzőbb vegasi lakásokkal, de azokat nem is építették nyolc méterrel a föld alá, mint ezt.

A Las Vegas Strip szomszédságában található kertvárosi ingatlan még a hetvenes években épült; az épületet óvóhelynek szánták. Az 1486 négyzetméteres lakás minden igényt kielégít. Van saját kertje, műanyagból készült fákkal és műfűvel; van medencéje és jacuzzija; van jól felszerelt konyhája, kútja, bárpultja és kandallója. A Winston King ingatlanügynökség szerint a három hálószobás otthon teljesen önfenntartó. Legfeljebb annak lehet némi hiányérzete, aki szereti a napfényt, de az ő gondjait is enyhítheti az adott napszakhoz igazodó világítás.

1970s Cold War Era Home Built 26 Feet Underground (Ultimate Party Pad).

Az ingatlant az Avon egyik vezetője építtette még a hetvenes években; akkor körülbelül 10 millió dollárt kellett fizetnie érte. 2005-ben adta el az épületet, de akkor már csak kétmillió dollárt kapott érte. A Zillow ingatlanügynökség honlapja szerint a házat most 1,7 millió dollárért árulják; ideális otthon az atomcsapástól rettegő nevadai rulettfüggőknek.

Rovatok