Index Vakbarát Hírportál

A Microsoft becseréli konkurensei készülékeit

2013. szeptember 20., péntek 10:47

Alig egy hete jelentette be a Microsoft, hogy kétszáz dolláros ajándékkártyát ad azoknak, akik leadják iPadjeiket, a pénzt pedig a cég boltjaiban lehet levásárolni természetesen Microsoft-termékekre. Most emelték a tétet, akár 350 dollárt is fizetnek konkurenseik készülékeiért. Az akcióban a Clover Wireless a partnerük.

A felhasználók különböző készülékeire utaznak, leadhatnak Samsung termékeket, iPadeket, iPhone-okat, BlackBerryket is. A lehetőség mindenkinek adott, csak egy Microsoft Account ID kell hozzá, amit ingyen lehet szerezni. Vállalkozások előtt is nyitva a lehetőség, ők bizonyos feltételek mellett akár több készüléket is becserélhetnek egyszerre.

A következő módon lehet becserélni a készülékeket: a felhasználó beírja, hogy mit szeretne leadni, és megkapja a Microsoft által adott árat. Ezek után pontos utasításokat kap arra, hogyan és hova kell postázni a készüléket.

A Microsoft harminc napot ad arra, hogy a cég valamely termékét megvegye a felhasználó és ezt számlával igazolja is az ügyfélszolgálatnak. Ez a termék lehet Surface tablet vagy Windows Phone készülék. Miután igazolják a vásárlást, a Clover hatvan napon belül a felhasználó számlájára utalja az ígért összeget.

A beérkezett készülékeket jótékonysági célra használják fel vagy továbbadják őket. Az nem világos, hogy Európában, pontosabban Magyarországon is él-e a program, a felhasználási feltételekben erről nem esik szó. Itt lehet megnézni a résztvevő készülékek listáját.

Rovatok