Index Vakbarát Hírportál

Jótékonykodnak a Silk Road drogdílerei

2013. október 8., kedd 14:19

A sötét web leghíresebb drogkereskedelmi feketepiaca, a Silk Road nagyon sok embert gazdaggá tett, éves forgalma nagyjából 45 millió dollár. Az egyik díler most úgy döntött, ideje visszaadni valamit abból, amit az oldalnak köszönhetően szerzett.

A FiberOptic néven kereskedő tag pszichoaktív kutatói szerekkel kereskedik, mint például a 4-FA. Bejelentette, hogy ezen a héten eladásainak harminc százalékát a Sean's Outpostnak adja, egy virtuális, titkosított pénzzel, a Bitcoinnal működő hajléktalanszállónak, valamint az Erowid nevű droginformációs könyvtárnak.

FiberOptic bejelentése után két másik tag is úgy döntött, hogy beszáll: MainStay 2C-B nevű drog eladásából származó profitjának 100 százalékát Alexander Shulgin (és feleségének) orvosi kezelésére ajánlja fel. A díler a férfit tartja a pszichedelikus szerek nagyapjának.

Az ACE becenevű tag szintén felajánlotta profitját, de még nem választott célpontot. Mások AIDS- és rákkutatásra adnak pénzt. Támogatja a törekvéseket az alapító, Dread Pirate Roberts is.

Rovatok