Index Vakbarát Hírportál

Az igaz szerelemre nyílik az okosmelltartó

2014. január 27., hétfő 19:33

True Love Testernek, azaz az igaz szerelem próbájának hívják azt a melltartó-csúcsmodellt, melyet csak akkor lehet kikapcsolni, ha a nőn érzékelhetők az izgalom testi tünetei – írja a Daily Dot.

A gyártó cég japán szexualitás-szakértők segítségét kérte, és büszkén hirdetik, hogy a „forradalmian új melltartó tudja, hogy érez igazán a nő″. A melltartó a szívverést méri, ez alapján állapítja meg, hogy a nő igazán érdeklődik-e a melle körül matató férfi iránt.

A melltartó csak akkor nyílik, ha a nő tényleg be van indulva vagy kokózva. Remekül fog szórakozni, miközben a melltartó működését magyarázza kardiológusának vagy pszichológusának.

 – írja a portál.

„A nők mindig az igaz szerelmet keresik. Ezért fogják világszerte szeretni ezt a melltartót″ – állítja egy szakértő a melltartó reklámjában. A poszt szerzője nem ért teljesen egyet:

„Nem hiszem, hogy szerelmesnek kell lenni ahhoz, hogy egy nő pettingelhessen. Egy új partnerrel töltött szexuálisan túlfűtött este izgalma sajátos élmény, de nem szerelem. A szerelemhez hajnalig sms-ezéssel töltött éjjelek, elbénázott házi ételek és legalább két terhességi para is kell″ – méláz filozofikusan a szerző.

A melltartó reklámja angol nyelven itt látható:

Ravijour - Az igazi szerelem teszt

„Ha a férfi eltartó, kinyílik a melltartó.″ „Nincs az az okos melltartó, amit kis bicskával ki ne lehetne nyitni″ – kommentálták férfi olvasóink a hírt.

Rovatok