Index Vakbarát Hírportál

Jön a Halo 5: Guardians

2014. május 16., péntek 16:23

2015 őszén jelenik meg a Halo sorozat ötödik része, a Guardians – jelentette be a játékot fejlesztő 343 Industries. Így már nem hangzik olyan jól, hogy a népszerű játék fel fogja lendíteni az Xbox One konzol eladásait, mert a Sony Playstation 4 már most is nyerésre áll, és a Microsoftnak nagy szükséges lenne a Halohoz hasonló húzónevekre.

Bonnie Ross, a 343 Industries menedzsere azt nyilatkozta, hogy a Halo 5 sokkal nagyobb fejlesztés lesz, mint a Halo 4. Teljesen új, erősebb motort raknak mögé, és igyekeznek kihasználni az Xbox One hardveres újításait. Ez akár azt is jelentheti, hogy a lövöldözős játék a Kinect mozgásérzékelőt és a hangvezérlést is jobban kihasználja majd, amit épp a napokban vettek ki az Xbox One értékesítési csomagjából, hogy a konzolt a PS4-gyel versenyképes áron tudják kínálni.

Erről azonban nem derültek ki részletek, de júniusban a Los Angeles-i E3 játékexpón biztosan többet alárulnak majd a készülő játékról. A 343 Industries menedzsere nem mondta el, hogy az Xbox 360-ra is kiadnak-e egy változatot.

Rovatok