Index Vakbarát Hírportál

10 millió eladáson túl a PS4

2014. augusztus 14., csütörtök 14:24

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4 túlszárnyalta a világszerte eladott 10 milliós példányszámot. A PS4 az első a konzol történetében, amely ilyen gyorsan, kevesebb mint kilenc hónap alatt érte el ezt a határt. Közleményében a Sony arról is hírt ad, hogy a konzolra készült játékok összesített eladása pedig a 30 milliós példányszámot lépte túl. A PS4 jelenleg világszerte 100 országban és régióban kapható.

A cég igyekszik folyamatosan bővíteni a platform portfólióját, közleményükben olyan játékokat emelnek ki, mint a LittleBigPlanet 3, a Destiny, a SingStar: Ultimate Party és a Driveclub, vagy a független fejlesztők által készített Minecraft, Hohokum és CounterSpy. Emellett megemlítik még, hogy új lehetőségként a játékosok feltölthetik közvetlenül a YouTube-ra a játék közben készített képeiket, a Share Play nevű funkció segítségével pedig együtt játszhatnak távol lévő ismerőseikkel, vagy távvezérléssel át is vehetik az irányítást.

Andrew House, a Sony elnök-vezérigazgatója megköszönte a játékosaiknak a támogatást, és az elkövetkezendő hónapokban további tartalmakat és szolgáltatásokat ígér.

Rovatok