Index Vakbarát Hírportál

Keressük az ország legjobb Széles Gáborát!

2014. október 11., szombat 07:57

Csütörtökön bemutattuk önöknek azt a játékot, amiben Széles Gáborként lehet disznófülű indexeseket felszippantani (és amiben azt dolgoztuk fel, ahogy a médiacézár kidobatta stábunkat egy lakossági fórumról, majd ledisznófülűzött minket).

A játék váratlanul nagy siker lett, megmozgatta olvasóink kompetitív énjét, és persze házon belül is kisebb verseny alakult ki. Végül a játék egyik grafikusa, Schreiner Csaba állította be az Index-rekordot 211 ponttal, az olvasók közül pedig Szűcs Gyula kollégánk egyik cimborája alázott 285 ponttal, mint azt a lenti screenshot mutatja.

Persze ilyen képet Photoshoppal is lehet hegeszteni, de olvasóinkról nem feltételezzük, hogy ilyen nemtelen eszközökkel élnének, éppen ezért felhívást intézünk önökhöz: tessék, ott a fenti szám, lehet megdönteni. A magasabb pontszámról legalább képet kérünk erre a címre, de videó még jobb lenne. Kedd éjfélig lehet próbálkozni, a legjobb eredményekről beszámolunk, a mindent vivő győztest pedig bajnokká dicsőítjük a Facebook-oldalunkon. Akkor hát, energiacellára fel!

Rovatok