Index Vakbarát Hírportál

Véletlenül bejelentették az új Ipadeket

2014. október 16., csütörtök 11:45

Több hónapnyi spekuláció után az Apple végre hivatalosan bejelentette az új tabletjeit, az Ipad Air 2-t és az Ipad Mini 3-at. Ez örvendetes hír, bár az Apple-től valakit ki fognak rúgni, ugyanis a bejelentés nem szándékos volt: egy nappal korábban kikerültek a netre a hivatalos anyagok.

Az Apple ma tart sajtókonferenciát; várhatóan itt fogják bemutatni az új eszközöket. Mármint így tervezték, csak Mark Gurman, a 9to5mac szerkesztője szemfüles volt, és az Itunes-on észrevette az eszközök felhasználói kézikönyvét.

Ha hihetünk a kézikönyvnek, a készülékek TouchID szenzort kapnak, és a korábbi modellekhez hasonlóan néznek ki. A dokumentumban a megjelenési dátumot és az árat persze nem említették meg - erre valószínűleg csütörtök estig várnunk kell.

Margóra: a kiszivárgott dokumentumot néhány perccel azután fedezték fel és írtak róla, hogy a Google bejelentette a saját prémium tabletjét és telefonját, az új Nexus-modelleket. A Techcrunch cikke szerint nem zárható ki, hogy az Apple szándékosan szivárogtatta ki a dokumentumot, ezzel is tompítva a Google-bejelentés hatását.

Rovatok