Index Vakbarát Hírportál

Tévéken is nézhető a Telenor MyTV

2014. november 25., kedd 16:25

Még mindig nincs sport a Telenor MyTV-n, ami biztosan nagyot dobna a népszerűségén, de az online tévészolgáltatás kínálatában az állami és kereskedelmi alapcsatornákon (M1, Duna, RTL Klub, TV2) kívül sorozatokat, mozifilmeket is találunk, többek közt az AXN és a Filmbox csatornáin. Nézhető például Breaking Bad című sorozat is.

A most egyéves MyTV legnagyobb újdonsága, hogy nemcsak okostelefonokon és tableteken, hanem Chromecast segítségével már tévén is nézhetők a műsorok. A Chromecast az otthoni vezetékes hozzáférésünkre tud rácsatlakozni wifin, az eszközt a tévé hdmi-portjába kell bedugni, és a telefonunk kijelzőjén válaszhatjuk ki a lejátszani kívánt tartalmakat.

Elég rugalmasak a Telenor abban, hogy nemcsak kétféle csomagot kínál, mint sok kábelszolgáltató (Alap és családi - ugye ismerős a helyzet?), hanem kisebb csomagokból tudjuk összeválogatni azokat a csatornákat, amelyek nekünk tetszenek.

A Telenor a mobilos tévézéshez szánt kiegészítő csomagjait is átalakította: azok nem letölthető gigabájtokat tartalmaznak, amit a felhasználó nehezebben kontrollál, hanem időtartam-alapúak. November 26-tól elérhetők ezek az új csomagok, amelyek 3, 10 vagy 50 órányi tévézést tartalmaznak.

A Telenor egyik fő versenytársa azen a területen a Telekom, amelynek 34 csatornája fogható a TV Go nevű alkalmazással, és ott van még az HBO GO is, amivel a mozicsatornát tudjuk magunkkal vinni, hogy mobilon vagy tableten nézzünk filmeket. 

Rovatok