Index Vakbarát Hírportál

Ezek a legnépszerűbb Iphone-os appok

2014. december 9., kedd 16:24

Az Apple kiadta 2014 legjobb okostelefonos programjainak listáját, amely felsorolja a legjobb appokat és játékokat az Iphone-okra. Idén az első helyezett az Elevate nevű ügyességi játék lett, második a Threes! nevű, egyedi megoldással megbolondított kirakós.  A harmadik az Instagram appja, a Hyperlapse, amivel zseniális videókat lehet csinálni a GoPrós felvételekből. Hasonlóra jó a Cinamatic nevű app is, amivel szintén szép videókat készíthetünk.

Felfért még a listára a Yahoo News Digest hírgyűjtője, a híroldalak közül a New York Times Now nevű alkalmazása, a BuzzFeed appja, a 120 Sports nevű sportközvetítő, a Paper hírmegosztó.

Népszerű a Storehouse nevű vizuális történetmesélő, ahogy ebben a kategóriában még a Steller is. Feljutott a csúcsra a SwiftKey nevű, Androidon is népszerű, prediktív billentyűzet és a 1Password nevű jelszómenedzser is. Népszerű a Camera+, a Litely és a Camu nevű feltubózott kamerás app.

Sokan kipróbálták a gyerekeket célzó, tudományos kutatást szimuláló Toca Labot is, a Star Walk2 csillagfigyelőt a Spring nevű bevásárlólistát, a Peek nevű naptárat, a Yummy nevű receptkönyvet, a Waterlogue naptárat, a Human kalórianaptárat a Health Mate ugyanebből a kategóriából, a TeleStory nevű tévés appot.

Ott a listán nem túl nagy meglepetésre az Uber is.

Rovatok