Index Vakbarát Hírportál

Azt ismeri, hogy Conchita Wurst, Aleska Diamond és Robin Williams utazik a metrón?

2014. december 16., kedd 10:21

Schumacher, Aleska Diamond és a legolcsóbb vakolás - ilyen, és ehhez hasonló dolgokra kerestek rá a legtöbben 2014-ben a Google felmérése szerint.

A hivatalos eredményeket bemutató oldal szerint a külföldi személyek keresési versenyében a kómába esett német autóversenyző mögött a szakállas nőként elhíresült Conchita Wurst, illetve az idény elhunyt színész, Robin Williams végzett a második és a harmadik helyen.

Afilmjei mellett a szexképei miatt is népszerű Jennifer Lawrence csak a negyedik, a csúnya versenybalesetet szenvedő Jules Bianchi pedig az ötödik lett. A magyarok között az ex-pornós Aleska Diamond végzett az élen, Bajor Imre lett sajnos a második, a saját heréit kivasaló Berki Krisztián a harmadik. A múzeumok versenyét a Szépművészeti nyerte a Közlekedési és a Természettudományi előtt.

A receptkeresések alapján idén leginkább cobblert akartunk enni, az örökzöld csirkemell csak a második, a rizskoch pedig a harmadik. A tévéműsorok között a Való Világ 6 végzett az élen, a második az Eurovíziós Dalfesztivál idei versenye lett, a harmadik az Éjjel-nappal Budapest.

Van ennél is lesújtóbb eredmény, a hogyan kezdetű kereséseknél nézelődve kiderül, hogy a hogyan vakoljunk mögött a hogyan randizzunk és a hogyan együnk pálcikával lettek a dobogósok, de a hogyan legyek menő felfért a negyedik helyre.

A világban amúgy Robin Williams, Jennifer Lawrence, az iPhone 6, az ebola, a 2014-es foci-világbajnokság (azon belül is a brazil-német elődöntő és James Rodriguez) vezették a keresési listákat 2014-ben. A második helyek is érdekesek, ebből kiderül, hogy a Samsung Galaxy S5, az ISIS, a 2014-es téli olimpia (jé, az idén volt?), Kim Kardashian és Schumacher világszinten is érdekli a Google segítségét kérő netezőket.

Rovatok