Index Vakbarát Hírportál

A jövő katonájával és Rolling Stonesszal támad a Call of Duty: Black Ops III trailere

2015. április 27., hétfő 10:48

Meddig lehet elmenni a technológiával, mielőtt az elkezdene visszafogni minket? – teszik fel a kérdést a Call of Duty: Black Ops III játék bemutatójában, amit vasárnap tettek fel a netre.

Call of Duty®: Black Ops III

Már több mint egy évtizede fut a Call of Duty sorozat, és szinte mindegyik új rész eladási rekordokat dönt meg. A szép grafikával, filmes eszközökkel (és olykor ismert színészekkel) megvalósított virtuális gyilkolászás több milliárd dollárt hozott már a fejlesztőnek, és nagyon valószínű, hogy a november 6-án megjelenő Black Ops III is hasonló összeggel gyarapítja majd az Activision Blizzard számláját. Igaz, költenek is a játékra rendesen – ezúttal például egy Rolling Stones-dal csendül fel a trailerben, valószínűleg nem kis összeg volt a felhasználási díj.

A Black Ops III játékban át lehet majd alakítani a fegyvereket, fel tudunk futni a falakra, és kiválaszthatjuk a játékos nemét is. Arról egyelőre nem tudni, hogy a játék mennyire lesz lineáris (több korábbi rész is kritikákat kapott túlzott linearitása miatt).

Rovatok