Index Vakbarát Hírportál

Lelőtték Guillermo Del Toro videojátékát

2015. április 28., kedd 08:09

Ígéretesnek tűnt Guillermo Del Toro (Hellboy, A faun labirintusa), Norman Reedus (Daryll a Walking Deadből) és Kodzsima Hideo (Silent Hill-sorozat) közös játéka, tavaly ki is adtak belőle egy játszható demót a Playstationre P.T. címmel (a ”playable teaser”, azaz játszható ízelítő rövidítése), ami a teljes szaksajtó szerint elég jóra sikerült, úgyhogy teljesen jogosan várhatta mindenki a Silent Hills-játékot, aki ennek a három ember rajongótáborának metszetében volt.

Silent Hills PS4 Trailer (Norman Reedus)

Aztán a hírek elmaradoztak, végül del Toro jelentette be egy filmes eseményen, hogy a játékból nem lesz semmi. Hivatalosan még semmit sem jelentettek be, csak azt, hogy a P.T.-t eltávolítják a Playstation Store-ból.

Reedus is csak a hírekből tudta meg, hogy nem lesz semmi a Silent Hillsből, twitterén eléggé letörve reagált:

Super bummed about this was really looking forward to it. Hopefully it'll come back around. Sorry everyone * http://t.co/drZJ8tBsSN

— norman reedus (@wwwbigbaldhead) April 26, 2015

A játékot gyártó Konami csak annyit jelzett a sajtónak, hogy a Silent Hill-sorozatot még mindig fejlesztik, de kifejezetten a Silent Hills alakulásáról semmit nem nyilatkoztak. A P.T. végül csak tényleg egy demó maradt és semmi köze nem lesz az esetleg készülő következő játékhoz.

Rovatok