Index Vakbarát Hírportál

Idegen kezekbe került a Rogán-család

2015. június 13., szombat 14:25

Meglepő  képet talált  a 444.hu a Rogán-családról, amin az látható, hogy június 6-i Barcelona-Juventus meccsen a politikus és az egyik fia a Barcelona kispadja mögött ül.  Az eredeti feltételezés az volt, hogy a felesége és a másik gyermek a Juventus kispadja mögött foglalt helyet, de az igazság ettől nagyon távol van.

Nem voltak ott

Közben a Fidesz is iadott egy közleményt. Ebben azt írják, hogy a szóban forgó mérkőzésen Rogán Antal felesége és legkisebb gyermeke nem vett részt.

Ha a Fancam portálon elérhető teljes fotót, ami a bárki számára nyilvánosan elérhető, alaposabban megvizsgáljuk, feltűnhet, hogy a meccs közben vagy teleportálták, vagy klónozták Rogán Antal gyermekét, mert

pontosan ugyanabban a pózban látható két különböző helyszínen.

Valószínűleg mindenki készített már panorámaképet a mobiljával, ilyenkor a fényképező több részletből rakja össze a teljes képet, és gyakran előfordul, hogy elmosódnak részletek. Csakhogy ez nem ad magyarázatot arra, hogy miért került be ugyanaz a gyerekfotó két helyszínre, ráadásul tükrözve.

Rogán Antal és az idegenek

Csak arra tudunk gondolni, hogy az UEFA portáljának szerkesztői valakit el akartak takarni a képen. De ki volt az? Talán Habony Árpád? Nem lenne értelme, hiszen olyasvalakit fedhettek el, aki Rogántól száz méterre van, az ellenfél kispadjánál. Egyáltalán, ott voltak a meccsen ezek az emberek, akik a képen láthatók? Az is lehet, hogy kamu az egész, és a nézők egy részét ügynökségi fotókra cserélték le.

Frissítés: A Rogánékhoz anyagilag sok szálon kötődő Kaminski Fanny, Habony Árpád volt felesége és Orbán Facebook felelőse közben a Facebookon ócsárolja a képet lehozó lapot, mivel Rogánné nem lehetet ott, hiszen Rogánné asszonnyal ő szórakozott a BL-döntő alatt a belvárosban.

Rovatok