Index Vakbarát Hírportál

Jövőre jöhet az Apple Watch 2

2015. június 19., péntek 12:01 | aznap frissítve

Két hónappal az Apple Watch megjelenése után – és alig egy nappal később, hogy az eszköz az Apple Store-okban is feltűnt – a céghez közel álló források már arról beszéltek, hogy már tervezik az Apple Watch 2-t, ami 2016-ban kerülhet a boltokba.

Az Apple terveit jól ismerő források arról beszéltek, hogy az új eszközön videokamera lesz, az új vezeték nélküli adatátviteli rendszere függetlenebbé teszi a készüléket az Iphone-tól, és új, prémium árazású modelleket is terveznek. Érdekesség, hogy a Watch 2 üzemideje várhatóan ugyanannyi lesz, mint a most futó óráé.

A pletykák szerint

Az elemzők korábban arról beszéltek, hogy az Apple minimális módosításokat fog eszközölni a Watch hardverén, de úgy tűnik, inkább megvárják 2016-ot, és egy vadonatúj modellt dobnak piacra. A céghez közeli források ugyanakkor azt is megjegyezték, hogy az Apple általában több prototípust készít az új termékeiből, így az is elképzelhető, hogy például a kamerás modellel elégedetlenek lesznek, és a végleges modellből kihagyják ezt a funkciót.

Rovatok