Index Vakbarát Hírportál

Brutális szülinapi leárazást tart az Amazon

2015. július 6., hétfő 10:16

Az Amazon nem mindennapi bulival fogja megünnepelni a fennállása huszadik évfordulóját: olyan leárazásokra készülnek, amihez képest a Black Friday maga a burzsoázia. A Prime Day július 15-én éjfélkor kezdődik, de csak az Amazon Prime-tagsággal rendelkezőkre vonatkozik.

A támogatott európai országok listáján ott van az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Spanyolország, Japán, Olaszország, Németország, Franciaország, Kanada és Ausztria. Igen, Magyarország sajnos hiányzik róla, de egy külföldi ismerős segítségével vagy a nyaralásra időzített csomagküldéssel ez a probléma is orvosolható. Érdemes lesz figyelni az akciókat, mert az Amazon ígérete szerint tízpercenként új, kedvező ajánlatokat fognak bemutatni, ami minden termékkategóriát érint a ruházattól az elektronikáig.

Az akcióval az Amazon nyilván megpróbál minél több Prime-előfizetőt szerezni. Erre jó okuk van: egy felmérés szerint a Prime-tagsággal rendelkező Amazon-felhasználók évente átlagosan 1500 dollárt költenek az oldalon, míg az átlagvásárlók csak 625-öt.

A Prime Day akcióihoz nem kell előfizetnünk a Prime-ra: elég, ha feliratkozunk a 30 napos próbaverzióra, és így nem maradunk le a legjobb ajánlatokról.

Rovatok