Index Vakbarát Hírportál

Őrült jó lesz a Mad Max-játék

2015. augusztus 5., szerda 16:43

Kivételes hangulatú előzetessel lepték meg a készítők az új, szűk egy hónap múlva megjelenő Mad Max játék rajongóit. A videóban mondjuk pont a játékból nem látunk sokat, de a körítésből annál többet.

Kiderül, hogy a játékban – a filmtől gyökeresen eltérő módon – történet is lesz, méghozzá nem is akármilyen. A villanásokból összevágott, pörgős anyag egy-egy részéből arra is következtethetünk, hogy Maxet irányítva nem kizárólag a bunyóra, az autónk pimpelésére és a száguldásra kell odafigyelni, hanem a sztori egy-egy pontján arra is, hogy a döntéseink a játék más karaktereinek sorsát is befolyásolhatják. Legalábbis erre utalhat az a rövid szakasz, ahol épp egy barátságosnak látszó karakter nyakát metszik el a gonoszok.

A játék pécére, Xbox One-ra és Playstation 4-re jelenik meg elméletileg szeptember első napjaiban. Jó tudni, hogy a játék hivatalosan nem a filmhez köthető alkotás, attól függetlenül folyt a fejlesztés, bár kétségtelen, hogy a végeredmény külsőre sok hasonlóságot mutat a moziban komoly sikereket elérő alkotással. Persze mi különbség lenne két olyan dolog között, ahol a sivatagban autókkal rohangáló őrülteken van a hangsúly.

Rovatok