Index Vakbarát Hírportál

A playstationösök nézik a legtöbb pornót

2015. szeptember 10., csütörtök 11:05

A játékkonzolok már messze nem csak a játékról szólnak, mivel internetezni is lehet velük, nem meglepő, hogy az emberek pornót is néznek rajtuk. Az egyik legnagyobb pornóoldal meg is osztotta, hogy honnan látogatják legtöbben oldalaikat.

A YouPorn adatai szerint a gémerek az összes látogató kicsiny hányadát teszik ki, a húszmilliós látogatottságból csupán 200 ezer az övék. Lényegtelen adatnak tűnik, de jelzi azt, hogy a konzoltulajdonosok mire használják gépüket a játékokon kívül. Olyan adat ez, amit érdemes a Microsoftnak és a Sonynak komolyan vennie.

A legtöbben PlayStationről látogatják az oldalt, annyira nagy a dominanciájuk, hogy többen vannak, mint a másik két konzolról összesen. A PlayStation részesedése tehát 51 százalék, az Xboxról 39 százalék, a Wii-ről 10 százalék látogatja a felnőtt tartalmakat tartalmazó oldalt. A statisztika azt is megmutatja, hogy a gémerek a pornó melyik alműfajára izgulnak: az Xbox-tulajok között a leszbikus jelenetek a menők, a playstationösök legnépszerűbb keresőszava a „MILF”, a nintendósok pedig a japán rajzfilmpornót imádják.

Rovatok