Index Vakbarát Hírportál

Ma ingyen van a Hipernet

2015. október 8., csütörtök 09:21

Idén ötödször szervez kampányt a Telenor: a lakossági és havidíjas ügyfelek ma ingyen használhatják a Hipernetet, a vállalat leggyorsabb internetszolgáltatását. Az ország 20 forgalmas pontján 400 telenoros munkatárs várja a meglévő és potenciális ügyfeleket, a budapesti plázák mellett győri, szolnoki, szegedi, kecskeméti és debreceni bevásárlóközpontokban.

További 200 telenoros alkalmazott országszerte négy iskolát is felkeres, hogy a Hipersuli-program keretében a biztonságos internetezésről beszélgessenek a gyerekekkel.

Az akcióban kijelölt időszakban és feltételek mellett forgalmazott adatmennyiség nem adódik hozzá az előfizetéshez tartozó adat kerethez. A korlátlan adatmennyiséget a meglévő tarifacsomagjukkal elérhető sávszélességgel használhatják az előfizetők.

A Telenor elmondta, hogy a Hipernet-hálózat az elmúlt évben sokat fejlődött. A 4G szolgáltatás lakosságra vetített kültéri lefedettsége több mint kétszeresére, 90 százalékra emelkedett az országban, a felhasználók adatforgalma pedig heti szinten a másfélszeresére, 400 terabájtra emelkedett.

A Telenor társasjáték helyszínein nyereményjáték is lesz. A kvízkérdésre helyesen válaszolók között egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont sorsolnak ki, illetve minden játékos 2 GB Hipernet adatjegyet kap ajándékba.

Rovatok