Index Vakbarát Hírportál

Üzleti termékkel rukkolt elő a Prezi

2016. június 7., kedd 09:52

Új terméket jelentett be a magyar alapítású startup, a Prezi. A Prezi Businessben az üzleti igényeknek megfelelő újítások kerültek be, többek között a csapatmunkára tervezett szerkesztés, a real-time  statisztika, a Slack-integráció, és HD minőségű távoli előadás.

Egyre többen használnak a munkahelyünkön is olyan eszközöket amelyek az együttműködést és a csapatmunkát segítik, szemben a hierarchikus rendben és magányosan végzett munkával. Ezek a trendek gyorsan és alapjaiban alakítják át a prezentációk világát és 20-30 éves szokásokkal szakítanak.

A Prezi Business egy olyan platform, amellyel a Prezi vizuális felfogását párbeszédekké tudják alakítani: azaz olyan prezentációk készíthetők, amelyek összekapcsolnak több történetet és a közönség figyelméhez igazítva tudnak azokon végigmenni.

Az újítások között vannak közös szerkesztési és kommentelési funkciók, real-time statisztikák, Slack-integráció, és távoli előadás funkció, amellyel a Prezi Business felhasználó saját jelszóval védett linket hozhat létre prezentációjához és ide hívhat meg másokat.

Rovatok