Index Vakbarát Hírportál

Új Kindle olvasót adott ki az Amazon

2016. június 22., szerda 16:54

Az Amazon már annyiféle Kindle-t árul, hogy lassan követhetetlen lesz, melyik hányadik generációs, mik a különbségek köztük, és melyiket érdemes megvenni. Mindjárt szétszálazzuk a lényeget, de előtte az újdonság.

A cég frissített egyet a legolcsóbb alapmodelljén. Ez az egyszerűen Kindle-nek hívott Kindle nyolcadik generációja, továbbra is ugyanúgy 25 ezer forint körüli az alapára, viszont kétszer annyi memóriát raktak bele, illetve vékonyabb és könnyebb lett. És a 2010-es billentyűzetes modell óta most először lehet fehérben rendelni.

Ha már van valamilyen e-könyv-olvasója, ezért a ráncfelvarrásért nem éri meg újat venni, de ha még nincs, és egy minél olcsóbb Kindle-t szeretne, most lehet érdemes beruházni, mert egy darabig nem kell attól tartani, hogy egy héttel a megrendelés után új modellt jelentenek be ugyanannyiért, önnek meg felrobban a feje mérgében, hogy nem várta ki.

És akkor nézzük,

milyen modellek is vannak jelenleg. Ami közös, hogy már minden kapható változat érintőképernyős, és az összesnek 6 colos a kijelzője. (És az alvásban egyik se zavarja.) Ami pedig a lényegi különbség:

Ha meg nem Kindle-t akar, innen válogathat.

Rovatok