Index Vakbarát Hírportál

Még idén jöhet az új Surface

2016. július 5., kedd 08:58

Úgy tűnik, a Microsoft még idén új Surface tabletet dob piacra – írja a Verge. Shubhan Chemburkar, egy indiai programozó vette észre látogatásán, hogy Microsoft egyik épületében vannak új Surface-re utaló jelek. 

A Microsoft az utóbbi években a hardverekre is koncentrál, a legutóbbi széria a Surface Pro 4, Surface Book (laptop) és a frissített Surface Pen, mutatóeszköz, illetve a Type Cover, tablethez csatolható billentyűzet.

@bdsams see here pic.twitter.com/Tri8HDI1w5

— Shubhan Chemburkar (@shubhan3009) July 3, 2016

Az egyértelmű, hogy a lefotózott szekrényben Surface-nek tartanak fenn helyet, az viszont nem egyértelmű, hogy az új eszköz tablet, laptop vagy valamilyen kiegészítő lesz már létező eszközökhöz, esetleg valami teljesen új dolog. A korábbi pletykák szerint a Microsoft piacra dobná a Surface AIO-t a Book alternatívájaként.

A Verge forrása szerint a Microsoft pécékkel is kísérletezik, amiket Surface-ként márkáz majd. A programozó képein úgy tűnik, hogy három Surface márkájú eszköz 2017-ben jöhet. Régi pletyka, hogy a cég a Surface Phone-on dolgozik, lehet ez érkezik, a másik kettő pedig a Book és a Pro 4 utódja lehet.

Rovatok